Thursday, June 2, 2016

penad ciked.

sampai rumah lepas hantar anak, baru nak gosok tudung konon hari ni g kerja nak pakai baju kurung. tetapi, dapat mesej dari teacher si ozil anakku berbunyi ~


ada dalam 5 saat aku cuba pahamkan ayat, mula-mula baca i was laik

"hah, kenapa budak ni. demam ke ape sakit ke takmo susu !!??"

oh rupanya, lagi sekali aku baca.

botol.

susu.

aniq. 

tak.

bawak,

campak iron atas tilam terus mandi koboi sarung t-shirt dan skirt dan shawl-tak-payah-gosok kegemaran aku.

baru seketul bayi dah poyo penat. kah!

so kat opis sambung penat, nak tidur pun takleh. so terbaca INI .

*nangis*

so yeah.

ok bai.

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...