Sunday, October 5, 2008

Baru.

saje2 try template bru. byk mase terluang cuti raya yg ramai ni.
maka, sampai pukol 5 pagi xtidor. mengadap bende alah ni. haha. bukan ape..mcm jeles tgk org len pnye comel2, En.Zahiril Adzim dh offer die pnye layout...tp mcm malu pulak nk amek hasil kerja org, theehehhe...

maka, aku pon coba2 la search google template2 yg menarik. byk...tp ade je yg xkena. aku jmpe satu website ni, ekceli aku amek code dr web ni, tp aku edit sane2 sini secukop rase aku..hihhi. cuma skg aku xreti nk buang credit kt bwh page aku ni. anyone tlg bantu?
ini bentuk asalnya : http://blog.randomnessf1.com/2008/08/template-renewed.html

um...link blog kawan2, byk lg aku x add..lupa nk save yg lame. aku akan add slowly orait! aku rase blog aku ni agak gurlish. dan lagi satu..same kaler ngan baju raye aku tahun ni. hahhaha. nnti2 aku ltak gamba bju raye aku ehhhh.

oh ya. i want to share dgn korg satu pic. sebuah payung, dalam masa yg same ia akan menjadi penyapu. so, aku namakan dia penyayung! oke tak? aku jmpe di lowyat ptg td. hahhaha. rakyat malaysia mmg kreatif. maka..sediakan penyapu sebelum hujan? haha. abaikan.


10 comments:

Zahiril Adzim said...

eh, macam mana nak tgk html blog awak ni?

kalau nak amik layout tu, amik je. tak kisah, tapi background tu kena tukar sikit pasal dah terletak nama dlm format jpeg. maka kena edit balik.

penyayung itu kombinasi yg hebat. mcm kebaya dan kebarung.

akiss said...

eh, html yg mane ehh?

heee..segannyeee...lgpon mcm pening ja nk edit2 balik. sy ni bukan terer hal2 edit2 ni..theeehhe.

yaaa...terima kasih. mmg hebat. kalo kebaya dan kebarung...ummmm... keyarung? pelik... hahahha

a.k.a SUXX said...

aku mmg tak reti n xde masa nk edit sume ni,if la ade org sudi sumbangkan layout yg best aku ambik je,haha

pemuisi said...

nice layout..
cantik...
good job

Zahiril Adzim said...

html utk blog awak ni. kan awak tak tahu mcm mane nak buang credit kat bawah tu kan?

sebab tu lah nak try tolong tengok. tapi tak tahu nak tengok kat mana pulak html dia.

lerr.. tak yah segan lar. kalau nak cakap je k? kalau kena edit pun tak byk sgt.

kalau kebaya dan kebarung? saya makin lemah. haha.

akiss said...

a'ah..yg credits kt bwh tu. hehe.. sy dh cuba buang..tp bile nk save..mcm ade error. sy dh msg awk kt facebook.

hahaha. jgn lemah sgt. xleh g beraye nnti.

Zahiril Adzim said...

ouh baiklah, nanti saya cuba tengokkan. :)

radiogurl22 said...

tompang lalu .. kamu ke yang nak baju lailas ? saya tak sempat nak reply mintak maaf kalau lambat reply .. kalau kamu nak boley email pada saya di radiogurl22@gmail.com .. ok =)

BesaqKichik said...

oit, Akisss..

Makasi sebab singgah blog Aku.

akiss said...

terima kasih kerana sudi tgk2 kan ye awk.