Thursday, October 16, 2008

Ko Rileeekkks Je Kis!

lately, entri aku xbyk berkisah ttg aku. buat kata kawan. aku sedang mengalami konflik diri.
maka, aku xnak luahkan di sini sgt. takot dtg gila aku, terus delete account blog aku. tekanan. tekanan. oke..mls nk cite soal hati. biarkan aja. ayat penyedap : KO RILEKS JE KIS.

cuma aku sdg menyibuk2kan diri dgn kirja. bukan kerja ofis. kerja menangkap. photoshoot la. aku bukan jurufoto handalan. Tapi cukuplah utk suka2.

pagi esok, Jamuan Hari Raya BPGK, KPDNHEP. Neves gak aku, sbb tetamu ramai. Takot letih, aku mintak 2 org dari unit sebelah jd assistant. hahaha. Petang pula, utk Persatuan Silat Cekak. ( cekak pinggang) haha. Sabtu, openhouse bos aku. Aku nak gak pegi KAMIthegig tu. Nak gak kuar ngan Kwan. Aku nak gak pergi openhouse sana sini. Macam xkesampaian aja. Minggu depan, Ladies Nite Kementerian. Kerja menembak saje la aku.

Sibuk bukaaaan?

Elok untuk kau Kis.

Dan yang pasti, rakan serumah ada yg nak bertunang. tak sabar. teruja. sedih.
semua ada aku rasa.

sebenarnya aku nak kongsi beberapa pictos yg aku dpt dari emel. terkekek-kekek la bila tgk. Mungkin ada yg pernah tgk gambar signboard ni, lokasinya kalo tak silap di indonesa, tapasti la. Tp xpa la..saja2 utk berkongsi gelak. Nak menghiburkan hati yg lara. Oke semua. Baca betul-betuuuuul...


kahkahkah.

ekekekekkeke.

dan ini yg terbaik.. live one kali chaja? dem bahasa huruhara.


Gelak lg, gelak. Aku memang pandai berlakon.

2 comments:

Hannani Kamal said...

haha bukan indon kot !
tapi perkampungan org asli !
hachi hachi ye cik akiss
wahkahkahak

a.k.a SUXX said...

perosak bahasa ni,haha