Friday, October 24, 2008

Oh Kekasih-Kekasih Ku.



1. Would you date someone who smokes?

hoh. most of my exes smokes. tahi btul. um..buley aje, jgn smoke dpan aku lah.aku elegik asap rokok. lemas wehh. tp kdg2 nmpk macho. mcm ini chester. hakhak





2. Would you date someone who was addicted to drugs?
no thanks. silap2 aku pon terjebak.

3. Would you date the same sex?
ewwwww. najis! tp kalo nak, aku suka Nasha Aziz, xpon Victoria Beckham pon oke gak. hahahah.

4. Whats your biggest turn off?
lelaki dgn kata2 manis dan puji2an, dan lelaki terlampau gelabah mengejar pempuan cantek.

5. Whats your biggest turn on, physically?

mata la. kemudian senyuman Dia yg mencairkan. kakakakak

6. Where would you go on the first date?
ikut dia lah. movie kot.

7. Most hurtful relationship?
oww. mls nk cite. Lelaki Bodoh Itu.

8. Ever regretted breaking up with someone?
nope...watpa nak nyesal.


9. Have you ever dated someone more than once?
tidak pernah.


10. Do you miss any of your exes?
ummm...jap. ada sorg ni dr Perak. agak rindu la. sbb dia oke. break sbb Mak die. mak dia kata aku terlalu baik utk dia. sebab ex aku ni saorang mat rempit( siyes xpnh merempit ngan die, kuar ngan keta ja oke) , dia juga pnah masuk lokap sekali. wadehel.

11. Whats your biggest turn on, NOT physically?
ummm.. mysterious guy. dan yg sukar di dekati, dan yang pendiam, dan sedikit pemalu. heeee.






12. Are you single now?

oh hell ya. anyone? hahah





13. What is the sweetest thing someone you dated did for you?
ummm..dia curik2 keta mak dia utk kuar ngan aku. sweet ka? hahahaha



14. Are you ready to get into a serious relationship right now?

rite now tak kot. maybe 2 3 bulan lg. aku xnk kapel main2. pasni terus kawen.aku mahu anak secomel Suri Cruise! siyes.







15. Do you like cuddling?
ohoho.

16. Do you hold grudges?
yupp. xbaik btul aku ni. once mase Lelaki Bodoh Itu tipu aku. kat 2 -3 tahun aku ignore die even ada sekali kami dok semeja makan, aku "invisible" kan dia. ahahahhaa. oh yes. smpi skg aku ignore die. babai. hahaha

17. Do you regret dating anyone?
yess, dgn Lelaki Bodoh Itu

18. Most important lesson you have learned from dating?
hoho. jgn terima seseorang itu atas sebab KASIHAN.


19. Are you happier single or in a relationship?
buat masa skg, single. mahu ruang utk diri sendiri.

20. What would make you break up with someone...no questions asked?
oww. latest, aku tgl kan dia sbb aku rasa aku menipu dia dan diri sendiri. aku xpernah syg kan dia pon, dulu terima dia sbb aku nak cover sdey masa break dgn bf aku b4 dia. jahatkan aku?


tp xla jahat sgt. ekceli aku plan bertunang pd 08.08.08 yg lepas, tp dgn sikap dia ni mcm haram, xnk jmpe mak aku dan acuh tak acuh. dan lg satu, konon ckap dh quit smoking, skali kantoi ngan aku. maka. nah. aku tgl terus.

21. How do you know when you are in love?
dua puluh empat jam dia dlm kepala aku. hak hak hak. dn lg satu. bila depan dpan dia, aku yg mulut lancang berkata2 ni akan jd gagap dan lost my words. wakakakak

22. Do you consider yourself shy?

ya. sy sgt shy taw. heee. aku igt lg masa g check up kt hospital ngan mak aku, doktor tu tanya aku mcm2 ...aku diam senyuuuum je. mak aku yg tlg jawap soklan2. dokter tu kate..."dia sangat shy laaaaa". hahahha. smpi skg, aku kalo ngan org xkenali aku sgtla pemalu. heeee. pemalu tapi garang. kakakakak

23. Would you rather date someone who was SUPER-hot or someone who was SUPER-nice?
supernice pls. xyah la nk hot2 poyo weh.

24. If someone cheated on you, would you take them back if you really loved them?

no thanks. PERGI MATI.



25. Do you currently want to date?

ummm..tak kot. depends ngan sape la.
tp kalo DUDA HOT ariel peterpan, aku on ja!





26. Thing that made you the happiest today?
dia marah aku lg sbb xpki kasut dlm opis? ahahahahahh

27. Would you ever date anyone your parents disapproved of?
pernah. tp xkemana la hubungan kami. isssk.



28. Would you date someone A LOT older or younger than you?
older. tp ekceli aku ade beberapa peminat yg younger dr aku.



29. Have you ever loved someone who did not love you back?

ADA! Chester Bennington. Marah btul aku, masa die divorced ngan Samantha, igt nak rujuk ngan aku. Ada ka patut pergi kawen ngan model magazine playboy si Talinda tu. Taguna punya lelaki. haakahakakhahakka.






35. What would you want guys to know about you?
1. my kamera is no.1.

2. sy garang.
3. sy suka bercakap.
4. sy suka pc dan online.
5. sy suka makan tomyam poktek.
6. sy suka jalan2.
7. sy jenis yg kurang sabar, semua nk cepat.
8. sy xmakan kerang

sekian. anda semua telah di 'tag'

3 comments:

Hannani Kamal said...

eshhh x suke betol org laki smoke. kalau dah smart2 skali isap rokok. dpt markah 1/10 je lahh i bagi. kah kahh.
akiss cinte bertepuk sebelah tgn yeea dgn chester ? kah kahh.

NaZRuL AkRaM said...

uhuk uhuk...
dasat jugek lerr....
xper2... anyway tq kasik pinjam hartamu yang no.1 tu..

akiss said...

* nani = chester tu mmg. mata keranjang. kahkahkak

* jimmi = yah. mmg dasat. ya..sama2. bila mahu belanja? hahah