Thursday, November 20, 2008

Kuch Kuch Hota Hai!


selamat pagi!

maw taw ka? malam tdi kan.. aku mimpi kena kawen paksa! waahahhahha.
pelik lak aku sonok bila kawen paksa...tahu kenapa? hahhaha. gelak lagi.

dalam mimpi tu.. ade lelaki tu masuk minang aku..trus mak aku terima. kami tak bersanding..nikah gantung.

bila 1st time jumpa... aku agak terkesimah..lantas jatuh cinta..Oh Suami ku!
Tinggi..Kurus.. Muka macam Shah Rukh Khan...masa tu rambut dia agak pjg siket
Mmg manis dan kachak la. plus, dalam mimpi ni dia datang dari family yg berada..masa kenduri kawen, aku xkuar duit pon. sbb tu die leh kawen ngan aku pada usia semuda itu. hehehe. dia juga bagitaw mak aku yang dia dah suka aku sejak bangku sekolah..ya, nama dia Fariz.

yg xbest nya.. kami tak dok serumah...sbb masa dalam mimpi tu kami masih belajar lagi. jumpa kejap2 je...peliknya...feeling dalam mimpi tu mcm real..aku leh rase berdebar2 nya jantung aku bila berjumpa dan betapa sakit nya hati merindui dia, dan yg paling aku ingat aku ngan henpon xleh berenggang kerana sentiasa menunggu panggilan abg fariz. . hak hak hak hak

bila terjage dari tidur.. aku macam mengeluh.... "laaaaa..knp mimpi je!!!"

tarik selimut tutup muka..zzZZzZZzzz..

*pelik, aku suka gak SRK ni, tp xla sampai tergila2 sampai nak kawen ngan dia..kalo kakak aku ye la kot. hahhaa. agak2nya apa tafsiran mimpi ni hoh?

3 comments:

Teaser Kanser said...

xlame lgi la..mkan nsi minyak la woi......=)

aket said...

weh.. neper kiss igt kwin nie jer... igt kejalah...

aket said...

weh.. apasal ko igt kwin ne jerr.. igat p keja lah.. mcm mana orng nak pinang klu ko xda keja.. keja berangan jer/..