Tuesday, December 23, 2008

Fikiranku.

itu aku..
perbezaaan :
- 2 tahun yang lepas masa ni, i am not single, sekarang i am.
- 2 tahun yang lepas masa ni, tgh makan kat kedai makan feveret. sekarang kedai tu dh tutup.
- 2 tahun yang lepas masa ni, kasut wajib pakai, sekarang masih ada, guna bila perlu.
*xde maksud tersirat. sangat straight to the point. xberkias-kias. kebetulan, teringat akaun photobucket, jumpa gambar lama, yang menggambarkan aku sekarang.

5 comments:

zue@yaya said...

2thun lepas..aku lak..single gak..kini pon single..
2thun lepas time2 cmni aku..duk keje2..kini aku duk mnghabiskn beras..2thun lepas aku..ermm..kasut??aku tak kai kasut..aku kai selipar je..
haha...

p/s:"akiss..2thun akan dtg ko pasti ada suami,anak..n 2thun akan dtg ko pasti jdi suri rumah sepnuh masa"hahaha

NaZRuL AkRaM said...

waah..komen yang mase dpn tu aku xleh bygkan balkis dukung baby dier... huuuu........

2thn lepas erk... ummm mcm2 berlaku...

Fiquelicious said...

tahun lepas hari ini aku siap2 nak annvasry
tahun lepas..
macam2 aku buat jadi rutin
dan tahun ini?

dan hari ini?
hahaha

akiss said...

*zue@yaya = byk berubah kan? cis, takut n bygkan ape akan jd 2 thn lg

* NaZRuL AkRaM = eleh..kata kt aku, ko pon sama nnti. kakakakkaka

*Fiquelicious s= manusia berubah.

aKu NaKaL said...

hoho.. dulu dan sekarang.. akan datang lak? hehe shoul do.. make da target... dare to try? x)~