Sunday, December 21, 2008

Lagi-Lagi Tag

tag yang boleh buat korang muntah ramai-ramai. wekkkhhhh.

7 Ciri Lelaki/Wanita Idaman Saya..
*idaman wehh, idaman. nak dapat tu ntah bila la kan.

1. wajib seorang lelaki.
2. mata tak sakit dipandang. xyah la kacak2 sgt, takut hati sakit asik di'usha' pempuan lain. hee.
3. mysterious. i laik lelaki yg sukar didekati. dan buat kite tertanya2, dan nak tau pasal dia. i dun laik lelaki yg overexpose. heeee.

4. pendiam. ish. lelaki mulut kepoh dan becok, korg suka?
5. dapat paham aku. terima aku. yg penting kemistri antara kami.
6. umm..yg boleh bawak aku jalan2, aku tak suka dok umah kan?
7. BOLEH MEMASAK!!!

7 Wanita/Lelaki yang pernah saya minati...


1. jeff hardy - masa die muda2, skg dh gemok, kurang menarik. tp, smpi skg password aku guna nama dia. hahahaha.
2. ariel peterpan - bg aku, ariel ni kachak sgt, aku suka bila die kerut2 dahi dan mengecilkan mata. uuuuuu.
3. chester bennington - abang lp, yg makin tua.
4. budak kelas sebelah
5. abang bujang tingkat 1, masa form 2. bapak ensem macam Beckham!
6. billy martin (GC)
7. abg kat kedai ruffey midvalley.

7 perasaan sekiranya keluar dengan orang yang diminati...

*thehehehee. yg ni soklan paling menarik.

1. asik bertukar2 baju masa nk siap. pastu sibuk tanya, ok tak baju ni? kendian tukar lagi.
2. beradap sopan.
3. gelak versi hihihi, bukan kekekke atau kah kah kah kah
4. makanan di order x abis dengan alasan, "pedas sgt la awk". die jawab "yer? nak sy order lain?"
5. jam pukul 2-3 pagi. "awk, xpe ke lepak ni, boring tak?" aku, "ishh..xpela...ilek arr"

6. di awang-awangan. berangan sampai senyum sorang-sorang.
7. balik umah. ulang no.6.

7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama orang yang tersayang.

1. seoul, korea
2. paris
3. mabul island, sabah. cantek btul laut die...takyah g jauh2.
4.....
5....
6.....
7. ish. kalo dah dengan tersayang ke mana pon best.

7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin dihadiahkan buat org tersayang..


1. hasil kreatif aku spt gambar kami yg aku edit comel beserta lagu feveret kami. hahahhaa. jiweng
2. cd band yg dia minati

3. makanan yg dimasak oleh aku, istimewa ape?? haha
4.
5.
6.
7. i'll give my life, my heart, my soul. hahah. cukup dah kot.


7 Lagu yang akan anda nyanyikan untuk orang tersayang...

*yang ni pon best. nak kena belajar gitar/piano ni.

1. i'll be there for you - bon jovi
2. blind - lifehouse (a song for Si Dia, eh..tersayang ke?)
3. always - blink 182
4. underneath it all - gwen stefani
5. itu aku - s07
6. i'll be - edwin mccain (ish..syok nya lgu ni!)
7. kiss me - sixpence none the richer (awww..kalo dah jadi laki)


7 mereka yang di tag
1. nani k
2. zunita awan danya
3. e-zul
4. apes
5. jimmy
6. teaser kanser
7. ming ming

* ada ciri-ciri seperti di atas? isi borang beserta gambar ukuran passport ke emel saya. kakakakakaka

4 comments:

Atiqah Aekman W said...

Aku tida pernah pulak kena tag sepanjang hidup aku. Hahaha. Hidup aku aman damai. :)

akiss said...

waaah. xpe2..pasni aku yg akan tag ko. kekekkekek. jaga jagaaa

Hannani Kamal said...

ok da siap. hehe. hamboi bagi soul life tu terbaekkk

akiss said...

hehe. ayat mesti power. wakakkaka