Sunday, December 21, 2008

Notebook

aku ade tabiat, umm..tabiat ke hobi eh nak panggil? apepe je la kan. dari sekolah aku ada tabiat/hobi suka beli notebook. (bukan sedara laptop tu)

kalo pergi giant/carrefour/mana-mana kedai buku..ini lah kerja aku. carik notebook comel2, konon2 nak buat nota kecik. konon la, konon. sedangkan tak guna pon. sayang, sebab kertas die cantik sgt...nk conteng2 pon rasa macam tak sanggup. kikikiki.

dulu masa sekolah aku suka kumpul notebook winnie the pooh, bukan takat notebook, segala benda yg ditampal dengan pooh ni akan menarik perhatian aku. hehe. aku tak suka hello kitty, sebab terlalu pinky..hehe.oh ya. maksud 'masa sekolah' adalah masa sekolah MENENGAH bukan sekolah rendah. ye. sangat ke'anak'2an.

nak cite benda lain ekceli. semalam ke carrefour, teman adik aku g carik stationeries, minggu depan dh start semester baru. hehe.

kool. insufficient memory.

oh yg ni. what's up? comel je buku tu. ye, buku tu.

dan, errr. perosak mood aku nak beli notebook. mawi.
asik2 muka dia, tak tgk astro pon jumpe gak.


ekceli aku suke mawi, dulu lah, dulu. tapi sejak ngan ekin ni, aku xberapa nak suka.
dan, aku rasa astro ni mmg memanipulasi dia sgt la, mmg tahu nak carik untung je! perkahwinan dorg pon nak dijual. sms la, ape la.

x rimas ke die ? tgh sembahyang pon dorg nk shoot gak? adeh. aku rasa dorg berdua ni dilayan mengalahkan anak raja. lihat aja masa dorg kursus kawen, bukan main spesel layanan dan meja pon spesel. bkan ape, org lain pon bayar beb. persiapan kahwen? xyah cakap la ntah berapa ratus ribu berabis. baju nikah je dah 18k? adoila. orang ada duit kan.

cuma aku harap semoga kekal ke anak cucu lah, kalo x rugi pelaburan yg ko dah buat En.Asmawi Ani. =)

*ish..keluar tajuk betul aku ni kan?

10 comments:

NaZRuL AkRaM said...

aku pon ader notebook jugak..
salah satu notebook aku tu ader ngan ally... masih lom pulangkan lagik...

aku tol2 nk notebook tu.. kalo ko jumper dier tulun ckp aku nk notebook tu.. notebook tu namer the wild!

akiss said...

ish ish. ko ni. sama ngan aku. aku ade gelang silver tiffany kt dia. aku xtaw nk mintak kt die cmne..

NaZRuL AkRaM said...

gelang?
uih tu kalo aku mintak kompem aku yang rembat.. kekekekeke

e-zul Iswhat said...

notebook mawi tu gune utk simpan info hutang2 member bole ar. heee~

akiss said...

wakakaka btul tu. buat macam buku 555. kikikiki

Atiqah Aekman W said...

Best! Aku juga gemar membeli buku nota, buku sketch, maker, pen kaler2 dakwat cair, crayon @ apa2 alatan mengaler. Aku paling teruja masuk kedai alat tulis. Klu kita berkesempatan utk berjumpa, bole la tukar2 buku nota kan? Hihi.

nadhsamuel said...

wawa..korang ktuk mawi aku..huaaaaa..

akiss said...

hai nadhsamuel!!

hhhehe. kool la. aku tak 100% kutuk mawi. aku pon suka die gak. tp, lately ni je. byk die berubah. heeee.

aku sgt suka die mase die mula2 masuk af, manis je. hehehe

akiss said...

hai nadhsamuel!!

hhhehe. kool la. aku tak 100% kutuk mawi. aku pon suka die gak. tp, lately ni je. byk die berubah. heeee.

aku sgt suka die mase die mula2 masuk af, manis je. hehehe

::SNEAKERS::HIGH-HEELS:: said...

sori lah kak akiss, ble tengok cupi ni lame2, rase nak tembak pun ade..hahahaha... rindulah pulak kat dia