Tuesday, December 9, 2008

Marilah Berbaik-Baik

hai. saya baru balik dari Lari Dari Rumah. sounds pelik buken. hehe. saya ni mmg anak yang jahat. merajuk dengan adik, ntah apa2 punye kakak kan?

petang raya (ahad 7 disember) saya telah lari ke dari rumah. lari ke mana aje pon, ke putrajaya. bandar mati bila musim raya. foodcourt tutup. yg tinggal setia beroperasi, 7E.


pagi ni my mom msg aku, terus aku sentap. lagipon, ex aku (ya..aku still berkawan dgn ex aku) brape kali bising, die cakap yg mak aku kol dia, tanya aku ade tak ngan dia. sedangkan aku dok diam2 kt umah, berhibernasi. hehhehe.

so, hari ni..aku balik. kesian mak aku. sebelum balik umah, aku singgah makan kat kafe d'Serambi SS27, online jap kat situ. aku nampak adik aku on9. sebagai kakak yang emosi up n down, aku tegur lah dia,


akisscinoneth : "hai pig!" ( agak biadap)

suffey_lp : xde babi kt sini. ko ktne ah? balik ah

akisscinoneth : asal aku nak kena balik? nak tgk muke ko? haha

suffey_lp : ah ko! emo2 apahal? agak2 ar

akisscinoneth : ilek ar. i forgive you. weh. suh mak buat cekodok, aku mengidam.

bla bla bla bla la la la la la la la la.


so.. kami berbaik semula. biasalah. adik beradik kan.
"Muthu Kata Lentik, Marilah Berbaik-Baik"

*tak terlewat lg rasanya aku mahu ucap slmt hari raya korban kepaada kawan2 semua. heee..

6 comments:

SUXX said...

apela raya2 pun buat hal.sungguh tak sopan kakak begini.

aku kalau gaduh ngan adik kembar aku mmg teruk,lebam2,almaklumlah beza umor 3 tahun je,2 org lawan sorang mmg tak terdaya.

emm selamat hari raya buat ko k.lame tak nampak ko.

emm geng2 lain pun,semua dah berpecah.

rindu nak tgk konsert Goog charlote lg kan?haha

MaNuSiA_RuMiT said...

hubungan adik beradik..

Hannani Kamal said...

hehe coel je hangpa ni gaduh. MBB !

busyuksayang said...

next time, akiss jgn lupa ckp kat diaorg 'aku kan kakak'...hahaha!!!

akiss said...

hahahhahaa. btul la..

versi baru..

AKU KAN KAKAAAAAK.. hahhaha sambil gelak jahat. hahahhaha

akiss said...

* SUXX - mmg xsenonohkan? hahah. biase la.. jiwe kaco.
wehh.. aku mmg dh lame x berjimba kt kl. nnti2 la.. aku roger balik. lawk gle mas good charlotte tu kan? hahaha.

* MaNuSiA_RuMiT - ah.. biasa la tu kan..

* Hannani Kamal - haha. kool kan? i lari portable on my duuuuuuude. hahhaa