Saturday, December 6, 2008

Telefon Bimbit.

thanks Siti Hannani!

1. What is the brand of your handphone ?

Sony Walkman W810i. Masih xnak klash ngan dia, selagi dia xbuat perangai. Aku seorang yang setia, xpernah jeling2 dan bermain mata pada henpon lain yg semakin canggih manggih dan kachak.

2. Upload your current wallpaper.

ekceli, ini wallpaper dari phone theme aku. aku gunepekai theme ni sejak lama dulu, ade 1 tahun lbey kot. theme ini telah mencurik hati ramai orang, termasuk Si Dia, pon pakai this wallpaper. kiut. heeee. maw sperti kami? carik sendiri di sini ikut korg punye phone series, THEME PHONE COMEL MACAM AKISS.

3. Your current ringtone ?

Numar Pana La Unu - Cleopatra Stratan (sila donlod segera!)

4.Last text message receive ?
'tak bangun2 lg ke ni?'

5. Last call receive from ?
cupi.

6. First name on your contact list.

adi adib


7.
Last name on your contact list.
zurra ollie.

Your credit balance?

RM 0.78 sen.

Do you want a new handphone ?
nope. aku masih setia ngan dia.


5 people to tag?

- apes
- zunita
- wonderpets - ming ming
- wonderpets - tuck
- wonderpets - linny

2 comments:

NaZRuL AkRaM said...

ko tpu...
apsal model h/p aku xdek pon.. lam niey..

http://www.lasyk.net/

wooo ako pnyer 9300i..
xder pon.. kelentong ler ko

akiss said...

kekkekekekee.. xde ek? henpon ko canggeh manggeh sgt tu. hahahahha