Friday, December 12, 2008

Perlu Ke Pakai Baju Spiderman Kalau Boifren Kau Seorang Superman??

mari ber-hahahah. aku tahu berat kepala pikir pasal skandal kan?

*amaran, kanak-kanak tolong elak 'google' perkataan skandal lagi, stop it! tak elok untuk mata. cepat rabun nnti. jgn ikut macam kakak balqis ko ni.

haaa.. haaaa..nak buat ape bkak window baru tu? nak bkak google la tu! haip!


5 comments:

mel-elephant said...

gilaaaa bodoh video! haha

akiss said...

bodoh tahap gaban ke lapan belas. hahhaha. akal tak leh terima dah. hahahha

e-zul Iswhat said...

hehe. dah tgk video ni before this.

aku paling x tahan nak gelak time diorg brpusing di udara tu.


mmg melawan hukum graviti.

busyuksayang said...

hahaha!!! tak perlu - tak perlu!!!! sambung gelak lagi!!!

akiss said...

* ezul - supi yg tjk vid ni. hahha. tu la pasal. kalah superman sbnr. dan kesan edit nampak jelas. kakakakka

* jue busyuk - hahaha. xpe..awet mue gelak byk2. mmg xperlu. xleh terima btul! hahahah