Saturday, December 13, 2008

All Apologies.

lagi, tajuk lagu. aku mmg suka pinjam tajuk lagu utk blog aku. hee. ekceli, aku nk minta maaf. yer aku tahu. hari ni dan esok, ramai je event2 kt kl tu, segala mak nenek gig, rantai, pc fair..itu dan ini. aku tak kemana pon. aku ade je kat umah. macam malas nk kuar.

so..nyanyi dengan suara rock-rock kemalas-malasan!

What else should I be?
All apologies.
What else could I say?
Everyone is gay. (baris ini dikecualikan)
What else could I write?
I don't have the right.
What else should I be?
All Apologies.


ampun ye. kwn2 yg text in, ajak kuar ari ni aku dah balas kan, aku nk rehat2 kt umah bersama keluarga. heee. aku ade byk kije la ekceli. gambar ari tu x edit2 lg. esok ade wedding member. haih.

dan juga wayang, ye.. lama aku x tulis review kan? hehe. ade orang tanya, "tak tgk Selamat Pagi Cinta ke, kan ade Sh.Amani kau?" aku macam..., xpe la kot. aku sbnrnye mmg fan la ngan S.Amani ni, setiap movie die wajib aku tonton di panggung. nak tau apa alasan aku? sebab mamat poyo ntah apa-apa dan perasan kachak, pierre andre (die mmg pelat sejak lahir mcm tu ke weh?), ish.. nama pon aku benci. haha. (jahat gila). ditambah tu si fasha s@#&@^ tu, mmg aku dh mual dengan dia. sori. aku tak sukalah.

maka..resolusi nya adalah dgn meminjam cd sape2 nnti.. so, dlm cd boleh tekan FAST FORWARD bila kuar scene mereka berdua tu. heeee. oh yer, i'm looking fwd la S.Amani ni punya next movie, Sayang..You Can Dance. ade Samuel Rizal yang comel. hehhehe.

keluhan lagi, pasal ym. aku pelik la, masih ade strangers tanpa nama sebenar, tanpa gambar muka sendiri, tanpa segan silu add dan buat2 nak berkenalan. yer, asl pls? siyes weyy, aku tak la sesombong mana, cuma..jadilah jujur siket, ini..buat aku seram je, bercakap dengan orang tanpa muka. uuuu..takuuuuut!

persoalannya, kalo la dpt dr blog aku ni, dh tentu tak tanya lg soklan bengong tu kan? kt mespes atau fesbuk aku xletak id aku pon. lagi, aku xjoin pon mana2 Room kt ym tu. adoilaaaa. so.. aku dh tgh berkira2 tkar emel. ym pon, kjap on dan off bila perlu. banyak masa lapang, aku edit gamba. dan aku terjumpa gamba lama, masa kt hospital dulu. macam sesuai dengan perasaan aku skg, 'there's a stalker behind' hahahhaa, cis perasan.


*tattatata. selamat berjimba kpd kawan2 yg berada di luar rumah tudae. heee. nasihat kakak, jangan biarkan hidup anda diselubungi......misteri....

4 comments:

Hannani Kamal said...

aku pun sungguh la frust. bukan sbb aku malas nk kua, tapiiiii sbb org baru niiii. aku kene jaga anak buah dan mak buah, eh kakak aku la. hehe well itu sgt fun !

akiss said...

huwww.. xpa la hanah-niiii. elok2 jage bebi tuuu. hehe. xpe2..family 1st bukaaaaan. hee

aket said...

kiss.. ko mmg tere lah pasal ambil gmbr nie..marvellous ur pic.. minat aq bertambah dgn bidang ko nih... hehe...

akiss said...

hhhehe. masa aku jadi model. hahaha. adik aku yg amek pic ni. hehe. so aku jd model pon boley. hahahaha