Tuesday, January 20, 2009

Nombor Ekor.

aku baru nak delete account myspace. tapi tak jadi. sebab sayang friend id aku, cantek, hampir dengan beday aku.

119888505.

aku baru nak beli simkad baru petang tadi. tapi tak jadi. sebab aku sayang no. aku yang dulunya aku beli dengan harga rm123. yer. sebab no cantek juga. aku benci kau simkad. benci sangat.

sangat!

0123377**7.

haih.

3 comments:

Hannani Kamal said...

hoih!
nombo hang lebey kurang no akuuu. esh eshhh tapi tang star star tu tatahu lahh

~Princess of Pisces~ said...

hmm.. tu la, aku pun sama kes macam ko. Nak tukar nombor, sayang. Nombor lawa.. Huhu! Pastu, aku guna pun dh lama, dr zaman skolah lagik. takut kalau tukar nombor kang terus lost contact dgn kwn2 lama..

tapi, tu la...byk la masalahnyer!

akiss said...

nani - ooo, tiru eh? oo.. yg star2 tu kan. rahsie. hehee

shie - taw xpe. syg kan? lost kontek lak tu. haih. ape nk jadi gaknye