Tuesday, January 20, 2009

Womanizer [ Uncensored! ]



agak bunguk. haha. layan je. nk buat ceria pagi anda. yer..awal pagi.

xboleh blah masa ramai2.."wooooo". haha. seb baik kau comel tyson. ntah, korg rasa abg a.a.r ke kakak britney nyanyi lagi bagus?

oh. btw, ada dgr album baru mereka, err dh tak berapa baru..when the world comes down? single pertama gives you hell aku xbape suka. aku terpaling suka, Back To Me. hehe. tapi bagi aku, sampai bila-bila la, video/lagu terbaik, It Ends Tonight. satu-satunya video 3gp dalam henpon aku. err. xleh layan sgt lagu ni sbnrnya, tangkap leleh wa cakap lu. hahaha.

ok bai.

3 comments:

Leen said...

Serius tak faham.
Nak amik code tu kt ner?
Then nk letak kt ner?
Bg terang lah cekgu.

~Princess of Pisces~ said...

kamu dh kenapa? blogging pukul 5 pagi?? tak tidur kah? masih bercuti?

apish mau ajak lepak bagan lalang cuti CNY ni. mau??


**sorry, comment tadek kena mengena dgn post**

Leen said...

Akisssss! mane ko tak reply comment aku kt page aku hahaha
Cemaner weh nk wat bekground tu tak faham lahhhh....

**sorry comment tadek kena mengena dgn post!