Monday, February 9, 2009

Pertunjukan Belon Udara Panas Antarabangsa, Putrajaya

heeehehe heeeheheh. (tetibe je gelak)..on the way balik tadi. dgr berita kat radio, bahawasanya konfem laa akan ada Pertunjukan Belon Udara Panas Antarabangsa di kawasan letak kereta (lokasi Kelas Memandu Salbiah) Monumen Alaf Baru, Presint 2, yang akan di join oleh 25 buah negara, pada 19-22 Mac! waaaah. teruja aku dengar. dopan opis den ni, dopan opis den ni!

awwwwwwww..so comelll...(tgk yg HumptyDumpty tu!)

inilah yang menyeronok tinggal dan bekerja di parisjaya (ayat aku selalu guna utk putrajaya). ya la kan, byk event2 yg syok2 di sini. contoh nya masa MIFC 2008/2009 dulu, semua negara punya bunga api aku langgan, tak pernah mis. hehehe.

haihh..ni aku tgh membayang nak shoot dari opis aku belon2 yg comel. heehe. err..encik bos, kalau sy hilang tu paham2 la yea. lagi satu kan, aku tengah berangan...kan best kalo ada belon menjelma dalam bentuk patrick. pasti somell. awwww awwwwww.

belon hawt di waktu malam hening...

belon hawt menjelma dlm bentuk lombu. mmg comel...

dan seandainya belon menjelma dalam bentuk patrick. tentu paling comel nana dan achik!!!




errrr. tuitt tuitt. x abis lagi. err..

"Tuan Organizer...benda ni utk tunjuk-tunjuk je ke? nak naik-naik bole?"

aduh. teringinnyeaaa! romantiknyeaaaa! kalaulah dapat terberkenalan dengan abg2 driver belon ni kan best. hmmmm.

3 comments:

pejan said...

aku x sempat tgok belon nie...
best ke aqiss...
cuba bayangkan kalau de org curik belon nie...mst klakarkn...

akiss said...

beluml g la pejan. bulan dopan. heheh..

ko la kan pencurik nya. haha.

aket said...

beznya klu dapat naek belon nie.. jom p..