Sunday, February 8, 2009

Kekasih Lama



semalam, ke banting. ada la kije siket. bukan mandi bungespt yg aku tulis di twitter. ngahahaa. tibe2..aku ternampak signboard.. kg.jenjarom. terkejuk beruk terus. tetibe ter''flash-back" kisah lame. hehehe.


kg.jenjarom ni adalah lokasi terakhir tmpt tinggal ex-boyfie, setelah berpindah dari sh.alam. heeh. lost kontek lepas aku x balas kad raya, kendian aku tukar no fon umah. mungkin aku sibuk nak PMR, smpi lupa nak bercinta. ahahhaha. poyo gila ayat.

aku ingat lagi last kad raya dia bagi, die tulis..

"kis mcm mana skrg? mesti bertambah comel kan? hehe..tak boleh puji lebih2...nanti naik miang"

hahaha. biadap btulah ayat tu. die ada dtg umah aku lepas pindah..tapi..ada je xkena..blik kg la, xde kt umah la, sekolah la.. maka. hilang terus. alaa. aku rasa dia pon dh kawen. ngee.


isunya di sini, masa tu aku berumur 15tahun, dia plak...22 tahun. ngeee. ok bai.

*tunggu update hari selasa aku nak tunjuk gamba die, tertinggal kat pc opis. hehe. sebenarnya ada request suh aku list kan nama2 ex-bf aku. hahha. xramai la. nnti2 eh.

2 comments:

syakey said...

mcm syok je kenangan tuh
;D

akiss said...

yeaaa. zmn sekolah mmg best