Wednesday, February 11, 2009

Mari Bersenam!



one..two..three..and four.. !

sempena program diet aku, aku telah mendonlod dvd Carmen Electra's Aerobic. setakat ni baru 3 siri. sebenarnya banyak sirinya...

antaranya ada striptease, lap dance dan hip hop dance. yg striptease tu ada unsur seksi menggodam siket...tapi ok ape? jgn pikir negatif la korang. plak si carmen ni santekk...jadi motivasi bg diri aku utk jadi FIT mcm dia. hehehe. tapi x gedik taw dia. tu yang aku suka.


fuyoo. semangat siot aku.


semalam mukadimahnya. baru buat siket dah mengah. mmg semangat hangat2 taik idong.

so, kami dalam perancangan nak buat sesi aerobik ni kat luar, tapi xla buat yg sexy2 tu, buat yg biasa2 tu..kang ada gak kena tangkap berkelakuan lucah di khalayak ramai kang.hahahaha..plan nak wat kat taman2 sekitar parisjaya.


nak join? marilah. hakhakhak. gelak maknanya ajak-ajak ayam.

2 comments:

~Princess of Pisces~ said...

ko donlod katne kiss??

leh send via e-mail x? huhu!

akiss said...

emel xdptkot sbb berat.

xpe nnti aku ajar cmno nk donlod yerrr