Thursday, February 12, 2009

Jenayah Fesyen.

malam tadi lepas dinner di rumah, mak aku kol.

"mak on the way g putrajaya ni, ngan mak jah sekali nk dtg jalan2"
*mak jah, makcik dari pahang dtg ngan anaknya.

"heeeeee..yeke? nak amek angah sekali eh?"

"mak jah nak jumpe je, mana muat kete"

"laaa..ingat nak amek angah jalan2 sekali." muncung mulot.

15 minit kendian...mak dah sampai. aku turun pakai uniform malam (baju pantai beli kat JEti Lumut, sarung sweater je..

salam mak, salam mak jah, salam sepupu aku (aku x igt nama, yanti yg sebaya dengan aku kot? tapi asal dia panggil aku kakak? sah aku salah panggil nama.)

tanya khabar. tengok kat seat belakang berdua je.

"masuk la kete ngah"

"haa? kata nak jumpe kat bawah je? angah pakai mcm ni je!!! tak naaaaakkk, nak tukar baju jap eh"

"xde-xde...lambat nnti ko tukar baju!"

"an nyong ha sye yo? saya pemandu pelancong anda kali ini, enjoi ur trip.... =B

*hope takda yg kenal aku nampak keadaan aku malam tadi selepas bersiar sekitar presint 2. masjid putra, presint 2, presint 4. dan nasib baik alamanda dah tutup. haih. mcm indon pon ada aku tgk diri aku ni.

5 comments:

Hannani Kamal said...

wakaka apsal la aku tak kua mlm tadi. kalo tak habis hang aku kutuk. annoying gilaa

akiss said...

hakhakhak.
setakat ni tak kantoi dgn org yg dikenali. hahaha. seb baik. ngahahah

amirol said...

dengan kombinasi colour macam tue..sah sah macam indon!..ahahaha~

aPish said...

aah dowh...cam minah indon jek...hahahahaaha

akiss said...

cis. korang ni...tak reti jage hati dan perasan aku kan?

xpa xpa... ceq sedaq ceq sapa.

hahahah