Sunday, March 8, 2009

Marilah Berbaik-Baik.

ahadday. dah la tidor jam 350pagi tadi. kena bangun awai. ade job, pertunangan kawan si kwan.
huhh. ahad pon kirja la la la, tp kirja main. hehehe.


aku dah lupa bilakah kali terakhir aku lepak sekitar kl. kalo jumpe kwan pon, die dtg parisjaya. hehe.

oh ya. hari ni, peristiwa bersejarah telah berlaku. jejak kasih, ok ..jejak kekasih lama ketemu semula. ingat sajak Lelaki Bodoh Itu? haha. tak jumpa sejak 2 tahun yang lalu. nak tergelak gak bila teringat kisah silam kami. gambar? ni ha dia... jeng jeng jengggggggggg....



ok ok.., nah kasi close-up. ini entri mmg spesel edition.
aku kasik tunjuk muke ex aku, eksklusif utk pembaca blog. hehe.



ok. situasi sebenar xdelah muke cenggini.
cuaca panas, kandid plak kan, muke ketat la hasilnya. xde bermasam muka.
we're cool. macam lagu Gwen Stefani..."After all that we've been through
I know we're cool...." heee.


ok. habis shoot dalam kul 2. lepak sembang2 bodoh, kendian gerak ke bB. dan ke dolls store, gila bertahun dah x jejak sini. si Z, aceh dan kamal lambada buat2 terkejut monyet bila aku masuk kedai. macam nampak hantu. hahhaa. yolaa, dulu mereka2 teman melepet di sini. tp sejak peristiwa 'itu', aku malas turun kl. huwwwwwww.

dorg tutup kedai kejap, makan di lot10, siyes rindu ngan dorg, mmg dh lama xjumpa, lagi2 kamal dan geng moms on strike nya.

pesanan utk kamal lambada : "siyes wehh aku nak diet, sampai aku boleh muat belt cekelat tu!!"

balik. kwan hantar sampei sh.alam. penat. nak mampuih. xmacam dulu, melepet smpi pagi buta rilek je. skg dh lemau kot. hahha. kira-kira balik, kitorg dah kawan sejak 2003, adal dlm 5-6 tahun. lama tu, kawan alam maya terlama aku kira, kenal pada awal zaman mespes. huhuhu.

ok bai. jap2 g nak tonton Twilight. hahhaha. aku xpergi tgk wyg pon cite ni, sebab ramai sgt suka hero die, apakah nama dia?. ok, mmg baru nak tgk, sama macam upin ipin, semua dah tgk, aku je tak tgk2 lagi..kahkahkahkahkah.

4 comments:

pejan said...

cool la muka aqis tgah panas..hehehehe..kalau aku dh mengamok dh...

akiss said...

kakakaka. igt mmg nak ngamuk gak. tp sedang majlis org kan. kontrol cun je la. hahahahhaah

Leen said...

boleh tahan lah ex-man ko...roxx gaks (sorry arr kalu aku salah tafsir dia roxx o punk o funny o cik mak poi o hip hop ..hihihi) cute sepadan ng ko..nape clash?(soalan yg bakal kene tujal kepala ng kiss)

akiss said...

haha. mmg roxx kapak mamat tu. hahaha. mmg sipadan. tp 'hot' hubungan kami. masing2 saling jeles menjelesi. lama2 die pon dh jumpa awek yg lebih "cool". so..mmg xleh go on, hehhe.

cubit sket, tujal xleh sbb ko kakak. kahkahakhak