Tuesday, March 31, 2009

al-kissah





arrrrhh. bosannya ngan hidup aku niiiii! dah macam drama!!!!











kadang-kadang termenangis gak.













dan kadang2 mencarut-carut f*%KyOu*^%wtf$#6fakyu$#^#!!










kadang2 aku imajin. kenapa aku tak macam orang lain???
sgt smooth perjalanan hidupnya.









mungkin sebab aku ni degil kot? xsuka dengar cakap orang? degil degil degil!!!










so bila tensi begini aku jadi kuat makan.mostly makanan ringan.











tapi aku bagus, pandai berlakon. luaran mmg sengaja bagi nampak hepi lalalalallalala depan org.











but now, aku lebih suka BUAT TAK TAW, dan bila ditanya, jawab ntah ntah ntah, tak tahu tak tahu tak tahu sambil menutup telinga!








seb baik ada famili yg syg aku. dan kawan-kawan yang berlawan-lawan jadi pakar motivasi xberbayar. huhh.

kalo tak. lama dah aku botakkan kepala macam Britney.

kahkahkahkahkah. gelak palsu.

*gambar sekadar bahan ekspresi, suri tak bersalah.

4 comments:

LadY ShiE said...

standard la babe.. hidup ni bkn macam jalan highway, straight jek. tapi macam jalan nak naik genting nuh, berliku-liku.

mungkin ko perlukan terapi untuk releasekan tensi macam aku. hehe!

apapun, tabah lah!

akiss said...

thanks shie kerna paham. hmm. aku pon tatahu kemana kan terapi otak aku ni lagi. hahahah

Hannani Kamal said...

haha penggila suri. nice job jugak buat mcm ni. aku nak suka baby siape ye. urmmmm. oh layennn ade. tggu dia besarrr

akiss said...

heheheh. tenkiu.
oo.. kalo nk tunggu layyen..ko kene didik die buat mimik2 muke ikut sesedap rase. heheh. menarik ni , menarik haha