Wednesday, April 1, 2009

malam tadi.

sedikit apdet. lately aku jarang bercerita sebab byk benda berlaku dan di opis juga aku sibuk dengan majlis2 gedik. haha. sory, entri lately byk entri bergambar, ntah. tatahu la..aku rasa org lebih suka tgk gamba aku amek dari baca bebelan aku yg merepek dan kadang drama.

sempena dinner badan kebajikan dan sukan opisku. dan malam ni juge last bersama Pak Menteri, Dato' Shahrir Samad, tapi aku jahat, hihih.. aku suka panggil die Cheryl Samad, hihi..taak taakk..semalam dah mintak ampun dah taw!. hehe.

ok layan siket gambar dan ON kan sedikit mood 60's RETRO.

"errr.. Encik Arm, xnak ar amek gamba ko, ko dah gemok...kahkah"

"seb baik ko nyanyi lagu aku, mawar khayalan, ni kire gamba kesian je ni."
hahaha. main2 je k, dan boleh tak stop calling me 'Puan'?. hahaha.

hadirin, hadiran dan hadiron.

dan ini, hero ku. hahahah. bos besar feveretku.


karok bersama Datuk Syeikh Muzzafar. kahkahkah.
tak tak, Ini TKP kami, En.Dahuri. tapi aku suka panggil dia James Bond. heeeeeh.

masa gedik yang dinanti2. hahaha. gile syiok masa ni.

Bos Besarku, Tuan Haji Iskandar Halim (prom queen of the nite, ehh, prom king? boleh?) dan Isteri, saje letak gamba ni. (nak kipas sket ekceli.)


dan. errm. last kot jumpa ngan Apak Menteri. hmm. apa nak buat, siyes... in person dia sgt baik, down to earth, sgt biasa2 je dan kelakar. haih.

oh, apesal muka aku jd macam tu? sbb masa tu aku berangan aku nak hairdo (rambut tinggi) mcm tu. kahkahkahka.

ok bai.

2 comments:

pejan said...

asal gmbr aku skit jer...pilih kasih ekk...cian aku punye la hensem mlm td..hehhehehhe...

akiss said...

byk gamab takjadi aak. haha. oke..nnti amek kat tmpt aku eh. ini je yg sempat aku edit. meh la meh la