Friday, March 20, 2009

Gila Babi Adorable!


suri cruise : "Sebenarnya, dragon ball......ada tujuh bijik!"

haha. aku rasa itu yg suri cakap pada anak patong seram tu. dan dengar2, suri yg akan berumur genap 3 tahun pada 18 april depan, akan jadi kakak! hehe. ya..mak suri peknen. baca sila http://www.tomkatcrazy.com.

haiiiiiiih. mengeluh. kalau aku dikurniakan budak suri ni kat aku, tak kawen pon xpe.

6 comments:

Didi Nadhirah said...

eh aqiqis mcmn nk dikurniakan budak mcm suri ni kalo tak kawen huhuhu....

akiss said...

hahha. mana tau, ada org nak bagi ke, jumpa baby terbuang ke.. amek anak angkat ke. hehehe.

xpon buat baby tabung uji ke. kahakhakhakhakhakhkahkahakhakhkahakhak

Macham Iz Punye said...

damn, i ingatkan i sorang je yang macam obses dgn budak ni gile bahbi comel kan dieeeee. *U DAH DI LINK

akiss said...

hahhaa. deym.. yu pong obses ngan bdak gile vavi comel nak mampos ni! haha. ok.. kite exchange ye

Leen said...

Lawak dowh!!!!! Ko ni kissssss!!!

akiss said...

hahaha. marilah bergelak. kahkahkah