Saturday, March 21, 2009

wtf!

pagi sabtu yg xberapa indah.

eeek! marahnya, sedar2 aje dh kul 8. ingat nk bangun pagi2 pegi tengok belon ajaib. terus bangkit dari katil, usha terus kat tingkap.

sah!! i dah miss flight, eh silap, miss belon! ahaha.


dr jauh ku nampak belon2 sudah belayar ke langit pagi yang biru. sekor berbentuk peacock. sekor belon biasa. dlm keadaan tahi mata masih bertempek. ku snap gmba ni. bajet pakai lens 400mm. kahkah. ini hasil nya.

xjelas? memangpon. kahkah. ok tunggu next entri malam ni untuk gamba petang semalam ok, dan insyaAllah petang ni. tungguuuuuuuuu!

sebab rasa bosan dok umah. kami bedua melepet opis farrah. tp farrahnye xde bikos kursus. so, buat macam tempat sendiri. byk gamba kt sini, tapi dapati xde gamba aku. marah ni!

dah lama nak komplen, tp xde kesempatan. kali ni mmg xleh sabar. dah la xde credit photo by akiss, gamba aku pon tade. ini sudah mencabuli hak Ahmad Nikon aku!





again, n again. aku xde.paling teruk, gamba dengan kude, sedangkan toke kuda dah tolong amek gamba kami semua termasuk aku!


ok ok, sangat kejam, dh la gambar aku dua tahun lepas, ditampal lak dengan kertas lain!? WADDEHELLL!


lu bikin gua paanaaaaassssss je!!! (baca dlm tone Spark Rempit).
ok, ini memang over. letak gambar suri! wtf!


kawen nanti ko amek gamba sendiri, pakai henpon sendiri. alaa.. henpon yg canggih itu. kahkahkahkah. gelak kejam. aku nak merajuk ni, siap kau dengan 'adik' aku. hahahha.

ok bai. lapar!

2 comments:

MaNuSiA_RuMiT said...

sabar sis
sabar!

owh ye, jangan lupa suarakan hak ahmad nikon sis tu

akiss said...

hahaha. itu la. saba je membe sorg ni.

nnti nak mintak bayaran. hahaha