Thursday, March 19, 2009

Marilah Berbaik-Baik, Siri III

situasi satu.

1830hr
sms sent.

"puas hati awak marah2 sy depan orang semalam?? marah sgt knp sampai tak boleh tunggu orang xde??? "

1903hr.
panggilan diterima.

"awk sy mintak maaaaafff sgt2 pasal semalam. sy pon tak sangka . terkejut sy awk melenting macam tu! bla bla bla bla..teruk betul sy rase, hari2 balik kije sy asik pk..bla bla bla..awk mmg ego..bla bla bla....kite kawan baik macam dulu k?"

situasi 2.

kwan call.

"kisss! aku ada berita baik! ko mahu dengar ka tak mahu dengar?? kawan-kawan aku itu ari semua suka hasil tangkapan gamba tunang si Ita itu hari. so, ko dpt byk job ni, bulan 5, 7, 12."

"kehkehkeh. ok ok, ko tlg arrange jadual aku ye. err..tapi bulan 12 kenot la, sgt pack!!"

situasi 3.

pagi ni masa bersiap pergi kerja aku bernyayi, lagu Mika, Relax....Take It Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeasy! hahaha. sampai Farrah tegur.

"oiii... senang hati nampak nak g kije!!"

gelak je aku dengar. hehe. mmg dah lama aku x menyanyi pagi-pagi bersiap g kije.

dan ya! hari yang ditunggu sudah tiba. Pertunjukan Belon Udara Panas Antarabangsa. rujuk entri aku hok ni Belon Ajaib (klik), pagi tadi nampak dah macam nak start. weeeeeeeeeeeeeeee! nak naik! nak naik! tp mahal. bodoh!



waaah. sangat teruja!

7 comments:

Leen said...

huwaaaa! kalu aku dah ada d60 or d80 kan best leh ikot ko wat keje kawen dan amik pic belon ajiab ini!

akiss said...

itula. hehe. ade geng. jom jom. x saba. heheh

Hannani Kamal said...

gamba tu hang amik dari opis ke ahkis ? aku nak piiii jugak! tp tanak naik

akiss said...

itu gamba dr picc tu. bukan aku yg amek. heheh. jom jom jom! best wo. dr opis aku nampak. hahaha

- - vanilla ice - - said...

wahh...nk ikot p tgk belon ajaib tuh..lala

akiss said...

marilah adikku. dpt tgk je la kot. dorg kate satu bakul rm 500. haha. sapa la yg baik hati nk banje naik kan. hehehe

akiss said...

eh silap. utk kalo yg besar ramai2. rm10 lepas dh!!