Tuesday, March 17, 2009

So-Sial.

saya, penyimpan mohor-mohor..mengumumkan segala jenis So-Sial Networking telah di blocked oleh it-admin opis ku. nasib baik blog masih boleh, kalo x..mmg jem ah otak kalo asik mengadap kije kije kije dan kije. dan paling pelik, photobucket pon di blocked, erghhh! dok pehe, dok pehe!

maka, aku dah tak boleh jadi ibu mithali lagi. ya, AGAIN... kesian Shy Shy Kucen, mummy terpaksa abaikan yu, mummy akan jadi ur weekend mummy only. im sorriiiii.

oh shy shy kucen,

selalu pagi-pagi, mummy akan mandikan awak. lepas mandi, mummy bawak awak jalan-jalan g umah kawan-kawan awak seperti TUT, Didi, Huhu, Chakciboo, dan ramai lagi.



tengahari mummy akan bawak g lumba lari. ya, prektis mek pefek. 1 hari kadang2 3-4 kali jadi awak jadi juara, mummy sangat proud of you. humm. dapat la 30 coins. maklomlah, nk kumpul duit, baju mahal2, nak beli spek pon kena ada 2k...

hmm. shy shy kucen, mummy mis yu rite now.

* gangguan mental akibat tekanan. nak pakai broadband ke hah? tambah hutang lak nanti..hutang streamyx baru beriban setelkan ya, BERIBAN! arhhhh!! nakurynaknryuauifiun fj ksfj lsgj aslgk sklgjs jgskjgkeysjkhejk hyf kshglrhyotioutryu uygtsf awfyajf ao fjkal;k fskljfslkgfosgi seogisogksogk seig iwg sigu siguwetyuitertiasiefusiufsiovoaiofaiovfi aoifpafo pasiopgf asgo soguiosgus

4 comments:

smms said...

ahaaaaa...oh ko nya kem baru di bloked? aku nya dari new year ri tu ..mmg dlm byk2 hanya blog je yang selamt..so mari la ramai2 kita jadi cemerlang gemilang dan terbilang ...

Didi Nadhirah said...

hehehe..takpe2 mommy aqis..nanti bile sy bawak anak sy jalan umh awak sy akan mandikan shy2 kucen bagi die makan ok...tp lepas adapter laptop sy dah ganti la...skrg ni sy leh bawka anak sy jalan2 makan2 n bersenam time keje je...tu yg tak le nk jaga anak org lain...sorry ye

akiss said...

sery, ya.. marilah kita jadi cemerlang gemilang dan terbilang .. kahkah. dah la nak jalan g alamanda taboley dah, dok opis internet kena blok. kena kongkong kite ni. aaaaaaaaaaaaa. hahahha

didi, huuuhu. seb baik ada mama angkat. kahkahakhkaha. lambat lg ke adaptor tu nk baik. hehehhee.

pejan said...

tau x pe...marilah kte bersama-sama menjadi penjawat awam yg berintegriti tinggi..supaya negara kita menjadi sebuah negara cemerlang..gemilang dan terbilang...hahahahahaha..x bleh bla la...