Wednesday, April 8, 2009

ai laik!

ada tgk tak drama cinta untuk ain tak malam tadi? ada tgk tak drama merah putih yg ada zahiril adzim tu?

haha. semalam berebut remote, yg aku sibuk tgk merah putih, farrah n kak iza nk tgk cinta utk ain. haihhh. perangai macam budak2 mmg cmni.

ok, drama merah (Izuan) putih (Nazri) tu kire orait la, kelakar gak la. dan agak kesian 'kawan' si putih, yakni 'G', eh silap, 'K'..hahaha. cmne la ikan tu leh idop dlm bekas tu. beli akuarium encik putih! hahah

ok. sebenarnya aku nk komen drama cinta ain tu, ade tgk ke x? aku sangat....sangat...sangat suka masa scene Ain stop kan kete tepi jalan masa kete Shahrul die pnye temperature naik tu... masa Ain tegur Shahrul..tgk macam mana Shahrul punya reaksi?

mula-mula die mengeluh..

lepastu Shahrul kepit muka ain, atau dalam ayat lain, Shahrul memegang muke Ain dengan kedua2 tapak tangan sambil berkata...

"eeeee...awakkkkkk...tolong la jangan buat macam ni lagiii!!!" (skrip lebih kureng cmni la)

siyes aku macam sentap dan touching dgn scene ni. hahaha. dan mimik muka Que sangat berkesan. heheh. dan aku rasa mmg 'RARE' adegan ini.

i laik!!

errr. last. aku tataw kenapa aku suka sgt video jai ho dari kakak2 pusiket tu. alamak comel btul! dah la lagu sodap. cara mereka berjoget pon comel2 dan agak sopan dan kurang kangkang-kangkang. hahahaha.

aku terpaling suka masa 1 minit terakhir...alaa..masa gelek2 bai la .. bai la! ok masa minit ke 3:26 hingga habis. hahahahhaha.

i laik ! hahahah.. ok mari menikmati.



6 comments:

Hannani Kamal said...

nak badan mcm nicole susah nak eje la. rawrrrrrr haha

smms said...

saya pun suka since tu ...suka bangat ..n so touching ms Q still nak trima Ain wpun Ain da kesah buruk kan ...uwuawuauwuauwuauwau

syakey said...

melepas cta ntok ain smlm. haih~

tgk merah puteh mcm syok jugak.

akiss said...

nati, siyes.. aku kalo dpt badan gitu aku nk jadi artis terus. hahaha..lepas tu ngorat dato2. haha..cis niat x baik!
smms said...


sery, hai serii.. bru balik kg ke? haa... tu la.. itu la dinamakan cinta./ hehehhe

syakey, itula.. merah putih pon best! hehehe

Apes said...

awek merah gle gedik weih.jelik la aku tgk.haha.

contoh ayat die "baby!!!!!" :P

aku tk minat cite ain2 tu.maap ye.

akiss said...

apes.

siyes gedik nk mampus. dah kakikis. hahaha.. nak tampar2 je. rambut dh la mcm org x mndi. hahaha.. emo plak.