Tuesday, April 14, 2009

cermin keselamatan.



hehehe. i know watcyudid las raye !

aku telah menggunakan taktik kotor ini sejak kije di klinik dolu-dolu. yelah. asik dok kena terjah dgn bos dari belakang je. hehe.

so, dengan adanya side mirror yang diletak belah kanan aku ni, aku lebih selamat mengesurf tenet di opis. aku boley nampak sapa2 yg sedang mengintip aku. lagi-lagi skg ni, pacik2 di sekitar aku ni skg makin busy body. huhh. nanti nak pasang lagi satu belah kiri plak. hihihi.

eh, no no no, bukan nak tgk muka sendiri yang sedang menaip ok.

dan, dapatlah tgk video jai-ho dengan riang ria nya. ok bai, sambung buat kije.

* sonok je my apak tersayang (encik rabani) belanja topi koboi utk ai. heeee.

6 comments:

miszylaydee said...

kiss, sile kontek aku sat di laydee_nora@yahoo.com
ade bondo nk tnya ko. private ni. mekaseyyyy..heh

akiss said...

oret. jap ye

Hannani Kamal said...

akiss, smlm aku dah tgk dah entry ni. aku tgk gambar je dan x baca, and aku ckp, "nape plak akiss ni tetiber je"

ok harini aku tgk lagi!

oh ship!
semalam aku baca kat gambar tu
HELLO STICKER!

akiss said...

ish ish ish

kalo aku jadi cikgu ko, siap aku pat piat telinga! hahaha. geram
hahaha

.miSheyDora. said...

dora boleh jadi habit oh bab stalking nih. nasib baik dlm kelas takde cermin. kalau tak semua test pun boleh full mark. ;p

akiss said...

hahaha. mmg best. tp dulu skola akak meniru pakai pemadam. tulis jwpn kt situ. kahakhakhakha