Tuesday, April 21, 2009

Hai Kawan!

malam tadi. even mengantuk gilebebeh, aku tahan gak mata. semata nk tgk Paris Nu BFF. masa elimination kan, Paris amek rakaman kawan2 rapat setiap peserta, bukan saja kawan rapat, ex-bf dan musuh terketat dan tersendat kau.

mmg gelabah la masing2. lagi2 masa Corrie. no komen la die ni, nmpk baik, or maybe org jeles die ni santek?

ok. ekceli aku takda musuh. tapi tataw la kalo ada org menyampah kat aku. aku xkesah. cuma nk cite pendek je. dulu masa zaman . . . . . .., aku ada kawan rapat, ke sana ke mari nak sama-sama, rahsia pon kongsi...Perempuan namanya. Bila dah rapat..mestila aku bgtaw kan sapa aku minat kan? sapa aku suka kan? die sorg je tahu rahsia tu.

tapi. bila tamat zaman . . . . . . . lost kontek jap. tup tup. tgk kat friendster. omaigod. die kapel dgn budak laki yg aku suka, yg ari2 aku dok cita kat dia.

korang taw apa rasanya? sentap doh, macam kena sebat2 hati ni doh. rasa dikhianati, hilang kepercayaan terus. tapi aku tak kisah, aku buat macam biasa dan buat tatahu. mungkin salah aku jugak, tak pernah terus kat budak laki tu.

tapi ingat. what goes around comes around. malas nak cite ending nya.

so sejak tu, aku mmg susah nak rapat dengan someone. aku suka kawan ramai-ramai. aku kawan 50-50. xnak sayang kawan lebih2. sumpah, sampai sekarang. lagi2 perempuan. sebab tu aku suka kawan rapat dengan lelaki, bukan nak menggatal ok?

dan aku dah tak ingat, ntah bape kali aku dah terkena, jadi kawan bila masa susah.

arhhh!

3 comments:

.miSheyDora. said...

chill owh akak. dora pun bnyk kena jugak. rase mcm nak siat-siat je kulit dorang lepas tu perah limau nipis skali. hebat sikit kalau simbah terus asid kat situ. heh

akiss said...

mak aih. pedih nya dgr. hehehe.

xpe la. percaya karma. mmg sakit. tp biar kan. =)

cun said...

isk..bitch giler pmpn tuhh...aku knal ke??