Wednesday, April 22, 2009

Si A dan Si B.

petang semalam. g makan dengan A after opis hour, di restoran Chaiyo Gate 1 Putrajaya, btol ka eja??

ok. penjelasan. aku dah berkawan balik ngan A, salah satu sebab utama, utk lupakan B.

masa makan, bergaduh dengan A, sampai tak bercakap sepanjang makan. habis makan. masuk keta, jalan. u-turn kat SOHO atas tu.

tiba2 nampak keta. terbaca no plet. ABC..123...deym! kete B. meremang bulu roma. rasa seram satu badan. mata terbeliak terus. ok, nampak dah B. terus tutup mulut dua2 tangan, harap-harap dia xnampak.

huwwwwwwwww. jantung dah macam kena serangan.

nasib baik B dengan kawan lelaki dia.
(hmm. nampak sangat rasa itu masih ada cik akiss.)

malam.

kol A, "awak..kalau awak x boleh layan saya baik2 macam dulu, dah x boleh terima saya macam dulu, kite putus k. sy dah bosan dengan janji2 kosong awak tu. dah 5 tahun benda yg sama lah!!! saya dah x percaya cakap awak lagi. jangan carik saya lagi lepas ni."

putuskan talian.

8 comments:

ynaZ said...

la.. nape gado ngn a, kate nak lupekan b', waktu nampak terserempak tu, biar la b' nmpak akis ngn b'.. pato pure2 mesra habis gitu.. haha.. biar b' jeles.. patu dtg pulak si c' ni, biar lagi jeles si b' tu.. (c' sape pulak?) haha..

huhu.. buat2 cam yna tahu citer..

akiss said...

hmm. btul tu yna.
kawan akak pon suruh kasik nampak akak kuar dgn A. tapi... akak tak tahu kenapa aku react mcm tu.

sussah btul la macam ni. hmm

busyuksayang said...

susah2 sgt...kita cari C jer la akiss...hahaha!!!

akiss said...

nak carik C? lain plak kerenah perangai mak nenek nnti. kahakhakhakhakak

LadY ShiE said...

bg pendapat aku la kan kiss.. (hehe. macam la ko mintak pendapat aku, kan?) tp, bg pendapat aku la...

xyah ko nak buang masa ko untuk berbaik2 dgn si A kalau mmg niat ko semata2 nak lupakan si B. Agak sakit untuk ko lalui hari2 dgn si A tu nanti. Lgpun, macam tak adil untuk si A pun ada jugak.

Err... apakata, untuk lupakan si B, ko tgu si C? Hehe! kekdg, xyah cari. Si C ni, kalau dah sampai masanya, dia akan dtg sendiri.


:)

errr.. itu pendapat aku lah, kan.

ynaZ said...

perangai c' mak nenek x pe, jangan mak datuk sudah.. haha...

cun said...

pergh..kejam siot ko terhadap A

akiss said...

shiiiieee.. hehe. mmg nak pendapat kojugak. hehe. mmg susah nak lupa B, haih. ntah la. kalaulah C itu wujud. hehe


ynaZ, haha. lain eh mak datok dan nenek? ngeee

cun, bukan kejam la zura, dh dilayan nak tak nak. blah ah
haha