Wednesday, April 29, 2009

Kad Kawen Si Senah

hai. nak cite lagi, alah boring kan. asik2 cite benda2 berlaku dirumah, sori lah, kat sini xde cite..semalam i lepak setabak, i lepak NZ, i lepak midveli, i lepak pavvy segala. so kat sini..cite cmni..

semalam i dok umah, lepas kije. dah dapat kad kawen Ada Sakura. so, Cik Kak Farrah Senah yg nak kawen sibuk la membayangkan nak kad kawen camno. so ini lah pencetus idea beliau.dari majalah Pengantin Dis 2008 (gambar kiri).

so aku Cik Kak Akiss Saodah dengan konon bajet designer melakar ikut arahan Cik Kak Farrah Senah.



contoh beb contoh, aku sedar, mmg buruk lukisan itu. hih

cuba bayangkan kad english style, pink + puteh. wuuuuuuu. ok, skg GOOGLE : wedding dress sketch. contoh nak wat cmtu laaa. hihi

so bila siap melakar. dialog nya..

"Fuyooo Dah! ..pandai ko tulis Dah, berseni dowww.. ko ni mmg minat eh?"

"Yelah Senah, dulu sejak sekolah aku mmg suka menconteng buku teks segala, buku conteng aku penuh dengan tulisan cantik2.. dan NAMA ORANG YANG AKU MINAT..contoh camni..."



ngaaaa. contoh la..contoh. sebenarnya semalam aku tulis nama orang lain. ngee.

"ok Senah (atau nama ketiga Jehan RL 3 - nnti cite lenkali), skg orang semua dh taw ko dah nak kawen."

ok bai!

eh jap. ni nak bakar Kak Lidya kasi PANNAAAS PANNNASSS PPANNASSS...PUSINGGG PUSING PUSINGGG! hahha.

aku baru abis donlod mp3 Aril - NAKAL. ok sambung bergelek. ngahaha.

ok bai!

3 comments:

Lidya said...

weh..sila TOLONGLAH!~ yer...

seyes aku mmg tk bleh nengok mamat nieh.. mintak2 masa nak play back lagu nakal (dia baget dia nakal la kan dlm akedemi tu-sgt poto)yg ko dah donload tu, terbakar speaker.!~

amin..

akiss said...

tolongggg tolongggg tolong (suara mintak tolong..)

kikiki. kak, jgn menci sgt.. nnti jatuh cinta, atau next baby muka mcm dia kang cmna? haaa. hehehe...

ok salam, geng balik. kahakhakha

Lidya said...

weh..kan dah ckp..tak maooooooooo...

(melutut dan berdoa dpt anak perempuan laks lepas ni)