Tuesday, April 28, 2009

Kaler Belacan? wtf


semalam sembang2 ngan kak iza. dorg baru balik dari kelate ahad malam tu. semalam kepoh la masing2 nak bercerita. kak iza dgn excitednya.

"kissss... akak dah taw dah apa nama kaler ko tu!!" sambil tergelak.



ok....sebelum ni, kaler feveret aku tu digelar KALER AKISS. sebab kitorg tataw nak panggil apa..nak kate pink, tak jugak..pepel pon tak. dorg dah macam paham sgt dh aku ni, pegi mana pon, beli apa pon aku suka benar kaler tu.

contoh adalah di carta kaler di atas, rujuk Loveable, Pottery Red, dan Regal Red, area2 tu kaler aku. hehe. ok lg senang tgk baju raya aku. nampak kaler cmne?

adik aku mmg biadap, memperlekehkan kependekan aku

ok sambung cerita si akak.

"masa akak pilih batik kt sana kan, ada akak tu cakap kt akak...DIK.... NEHH.. HOK KALER BELACE NI ADO BANYOK NI.. hahahaha.. terus akak petik nama AKISS!!!!"

BELACAN?

haih. aku taw la aku ni org melaka, feveret kaler pon belacan. hihi. ok skg no more KALER AKISS, sudah tukar, KALER BELACAN.

wekkkhh..

5 comments:

Hannani Kamal said...

suke bebeno ke kaler tu. panggil kaler budu pon buley!

akiss said...

yer.. bebenor suka wehh. haha. eeekk.. budu kale ape? cokelat eh? haha

Hannani Kamal said...

mcm yg kau suke bebeno tu la. itu la kaler budu

Lidya said...

huk aloh..
budak2 ni dah besor

akiss said...

nani. haha. xpe nnti aku cekidaut the budu kaler ape. haha

kak lidya, supi sorg je dah besar. haha.