Sunday, April 26, 2009

Isu Hangit Dis Weekend.



isu hangat minggu ini, dari ofis aku hingga ke umah, hingga ke fesbuk. St.Bukit Jalil, Kuala Lumpur dah bertukar St.Bukit Jalil, Kelantan. ngee

Info 1.
Of kos aku Red Giants suppoter since kapten comel Amri Yah!Yah! mula2 main dgn Selangor. Ingat zaman kegemilangan Selangor? 3 tahun pegang Piala Malaysia dari 1995-1997?? huhu, best btol zaman Azman Adnan, Shahril Arsat, David Mitchell, Tony Cottee...bla bla bla. dan ingat tak lagu Viva Selangor ciptaan KRU yg pemain2 nyanyi tu? huhuu.

Info 2.
Pengakuan Ekslusif. Ingat Si A dan Si B? Kedua2 mereka berasal dari pasukan lawan, Pasukan Pahlawan Merah. Jgn persoalkan hal ini. So, match semalam agak pening siket bila orang asik tnya "ko sokong mana?", ughhhhhhh.

dan tgh sedap2 tgk match ini, ada kawan di fesbuk, menulis "ha ha ha ha...ARIL out...".

ok dari FA cup, kita ke AF 7.



waddd-dddd? aku macam tekejok. Aril out? ok, suka tgk adik "Izwan Pilus" sorg ni, comel kan? suara pon macam sexy sexy husky gitu. dan ramai org kata die ni anak murid kesayangan cikgu2 af! siap ada www.aril-lovers.com! itu yg aku tekejok. cmne boleh tersingkir awai?

ok, bagi pendapat aku. gadis2 yg selalu vote utk aril meluat tgk Marsha tu gedik2 ngan aril kot? siyes, aku pon meluat tgk marsha tu, gedik je masa aku tgk siaran ulangannya tadi. haha.

ok since aril out, aku dh xde sebab tgk af lagi, mmg dlm peserta2 yg tgl, satu pon aku xminat. yela, tiap2 minggu asik merosakkan lagu!




oooh. finally, dah top3. agak mendebarkan. komen :

1. of kos aku suka Tomok kali ni, sumpah, aku baru suka dia since oiam ok, bukan masa sejarah mungkin berulang yang sengau2 basah ok? feveret ku masa nyanyi lagu Gantung, arhhkk..mental calar terus aku dgr. ngeeee, xlupa penangan Crazy In Love.

2. eshter? ntah la, she can sing, tp agak pelik suaranya bila nyanyi lagu melayu, mcm kartun kdg2. hee.

3. aweeeeeeeeeera. yeah, mmg ada aura bila dia dipentas. mmg bila atas stage macam dah konsert die. ingat masa David Cook dulu? huwww. tapi, aku harap kalo dia masok final, dia akan nyanyi lagu rock yg slow, sbb semua org dah taw die mmg boleh jerit. ngee.

ok, soalan utk minta bantuan.

MANA NAK DAPAT TIKET TGK OIAM3 GRAND FINALS? NAK KENA G SRI PENTAS KE?

itu je isu weekend ni, sbb weekend kali ni aku dok umah sahaja abiskan masa tgk tv.

ok bai.

Malaysia skg mmg hangat kan?

4 comments:

Korea-Seoul-Map said...

Very nice blog! ^^
do you know Seoul, Korea?
if not, feel free to visit me.
Thanks a lot ^^

akiss said...

seoul, korea?

never been there, but i love some of your korean actors, and drama series.

ur welcome.

Hannani Kamal said...

terbaek wokkk aril kua. HAHA

eh aku rasa tomok la menang sebab dia ramai peminat, peminat yang dia kumpul dari duluuuu time sejarah mungkin berulang
negegege

pastu juara AF pulak isma kakaknya.

or maybe hafiz

akiss said...

haha. dah xde dah aril ku. die tu comel sgt. kesian la.

alah, bosan la isma dgn hafiz tu. haih.

ya pasti tomok. mmg rami fan doh.

wehh.. aku nk g tgk live..cmne??????