Monday, April 13, 2009

kenyangsiangpau.

siyes, aku mmg serabut dan xde mood 2-3 hari ni.

f.y.i, pc kt umah rosak. what the fish la! nk kene tkar papan mak (motherboard) semua! kena tunggu sampai adik aku balik bulan 5 nnti. arhh, xkan nak on9 kt opis je! mane buleh! mane buleh!

siyes juge ni, aku mmg kurang gembira dan mood hilang ke mana, aku rasa kening aku berkeruuuuuuut je satu ari ni. kije byk plak. lepas satuuuuu..satu! sampai kan abg2 unit logistik minta tolong pon aku cakap "boleh x sabar kejap lagi??!! byk kije la!!'


DAN PALING MENYERABUTKAN.

arahan dari bos kecik, korang bayangkan... nak tempah ruang iklan di akhbar cina, NAN YANG SIANG PAU. so aku yg konon internet savvy ni gunakan kehebatan aku carik nombor untuk di koling-koling,.

ok. skg cuba bukak, tlg klik : www.nanyang.com

SERABUT??

nasib baik aku bijak sket, main teka2 je mana satu no.telefon dia. ahahha. huhhh. akhirnya berjaya!

thanks a lot Mr.Bernard Yeoh, kerana berusaha utk saya publishkan iklan itu pada hari esok, tenkiyu tenkiyu tengkiyu even you panggil I, Bak-Quis.

UGHHH!!!!

2 comments:

miszylaydee said...

hihi..sian puan bak-quis..hihi.. rilek la beb..hehe

akiss said...

kahakhak. tu la. dah la tensi. kena panggil bak quis plak. haihhh