Thursday, April 9, 2009

Yang Jelik Lagi Mengjengkelkan!

ok. selamat tengahari. hari ni wa manyak untung sebab lunch x yah kuar duit. yaaa.. sebab ari ni Hasnul bawak lontong buatan isteri beliau.

uuuuu..nyamannnnn... hahaha.

ok , tetiba teringat malam tadi aku ada tgk tv9, memandangkan mostly cenel astro asik-asik AF, asik-asik AF. aku bkak la Filem di 9. ok.. ini hasilnya.



ok, imej terbaru farid kamil. sebagai peminat FK, aku berasa kurang senang la dgn imej ini. (ayat poyo). ok ok. abang FK, tlg la tukar! tak comeyy la gini. pls!

jelik.

dan kendian. akibat gatal dan nk buang masa rehat aku..dengan rajinnye mambuat kuiz di fesbuk. siyes..makin menjadi2 kuiznya dan makin merepek kerepek kerepek!!!

kalau nak tahu, inilah pesen ikon aku. kenalkan.

.

ok siyes. sangat menjengkelkan. dan nak wekkk weeekkk wekkk hakk tuih!

7 comments:

Macham Iz Punye said...

BAGILAH MEREKA CHANCE UNTUK OUTSTAND WEHH ehehe

Apes said...

laaa.fans FK rupenya kau ni.aku penah nampak die kat alamanda dow.tinggi sial.

tapi aku suke org yg gosip dgn FK ni.lisa surihani.auww.haha

akiss said...

iz.. kahkah..kasik can la kali ni. haha

yes apes... dului awek die kije kt alamanda, tp tataw la skg. mmg tinggi. aduh, ...ooo.. lisa surihani... die ayu wehh..anggun lagi.. hehahah

Didi Nadhirah said...

didi cun lg ayu ....hahahha

akiss said...

hahahaha. ok ok..kasik can skg. hahaha

yokai lucifer said...

ok ap 'akak' norlia ghani.
kalu azizah mahzan msti ko
nyesal amek kuiz 2.
p/s:xkenal pn bleh komen kan??

akiss said...

hai yokai lucifer.. heee


kalo azizahmahzan tu payah la.. kene sexy over, hahahha..

xknal marilah berkenal.. heheheh