Saturday, May 2, 2009

Oh Nasharul Aweera.

dah 330pagi. kenot tdo lg. badan penat, sakit tekak kemain. ok, kesimpulannya disini.

"TOMOK MENANG DUIT, TAPI.. AWEERA, KAU TELAH MEMENANGI HATIKU."

next update utk laporan penuh dan sediket gambar xseberapa.

*tapi aku tasuka nama penuh kau, nasharul? ughhhh.

update.

semalam sampai awai. so , byk la aktiviti sebelum menapak utk carik makan di giant stadium. mula2 ada dlm 10 orang nak join, tp..semua tersingkir diperingkat awal, balikk kg la.. ada hal la, kenduri kawen la. so..tgl kami berdua je tgl.

makasih utk encik azwar dari 8tv kerana tiket itu, siap ingat nama aku lg. temkiu temkiu.




dan disni kasi tunjuk famili tomok, esther, dan aweera, mak eshter pon ada dan band itu sdg berlatih dlm panas, kesian.



xlupa juga peristiwa macik pengsan. aku mmg biadap, bkn nk menolong, lagi mahu paparazi. huuuuwww.



tak malu btul, mula2 budak tu (aku lah) sokong tomok, bila dh masuk, TKAR SUDAH. AWEEEERA! hahahah



wuwuwuw.. siyes, kalo korg perasan, aweera asik ke belah kanan die je, yelah, kan kami duduk di situ.. heheh. sakit tekak menjerit memanggil nama mu aweera. haha.

bkan takat atas pentas je, malah belakang pentas pon kami kacau. mmg nampak die neves, kt blkg pentas, lompat sana sini, kibas rambut sana sini..hahah... tpi dia tak sombong wehhhhhh..tu yg berjaya membuat aku mengeVOTE dia. huhuh

die mmg terbaik doh, suara konpem lg sedap dr tomok. mungkin dah mmg jiwe rock aku kot, sng jatoh hati pd rocksta2. hehehe



BUKTI CURANG, ngahahaha. tapi kalah gak. aku tak kisah, janji rok. haha



ningbaizura mmg gedik k, dh la skirt kemain pendek. huhh



semalam, duduk dgn dorg. mmg meriah. even kalah, tp semangat mereka tiada tolokbanding. ehe. dorg ni kalo nk taw satu sekolah dan satu kampong ngan aweera. baik2 bdak ni, siap tlg belikan air utk kami lg.



kelaparan. dan pulang.

lagi kesimpulan,

-APE KE BONGOK BUNKFACE TU NYANYI SEMUA TERABUR PITCHING BEAT SEMUA? malu la siket dgn finalist oiam tu, huhhh. sori la x snap pon gmba dorg perfom, aku x turun masa tu. hehe.

- tomok ok, bukan aku tak suka, cuma tak suka lagu aizat tu die ubah. hehe. tp die ni mmg ramai peminat doh. dan...

- KAN BAGUS KALAU FINAL TADI TOP 2 TU JE? KONPEM AWEERA MENANG, kan kan kan?

di sini lagi sekali aku tekan kan,

"TOMOK MENANG DUIT, TAPI.. AWEERA, KAU TELAH MEMENANGI HATIKU."



aweera pinjam topi koboi aku, haha, ok perasan. pic dr gua.com.my

ok bai.

12 comments:

syrkna said...

hoohoh.kecewa gak aweera tak mng.
tapi tomok comel gak.ohhoh
tgk season1 lah. tak semesti yg dapat first yg top kan? :D
aweera ade big oppurtunity.

bunkface mmg hampeh. tapi aku rase mcm mic problem la. takkan dieorang tak pandai jage beat kot? salu ak tgk ok je.taktahula~

akiss said...

hai syrkna.

itula. mmg kecewa. tp xpe. ini oiam, top3 tu konpem berjaya nnti. lg2 aweera tu kompem! hehehe.

itula. mungkinla, dorg nk excited terlebey tu. hihih.

Apes said...

pulak daahhhh.aweera pulak.dlu siap wat entri untuk tomok ni.kipas susah mati tomok la.haha

anyways aku tk suke pon sume finalis.haha.tapi kalo esther kuruih mcm nasha aziz mesti menang.haha

semangat wei ko pegi tgk.haha :P

RUFFeza said...

kecewa tomok menang!!!!huhuhuhu bunkface hampes, lg kecewa aq d buatnye!

akiss said...

apes. hakahkahkaha.. mmg ske tomok, tp mungkin jiwe rok kan? mmg suke bdak rok doh. aura si aweera mmg semacam, haha. dah la kitorg main lambai2 ngan dia kt backstage. hahaha. die x sombong..

tomok terlampau foqus, lupa fan die. hehehe...

hai ruffeza, mmg sedikit kecewa, tp xpe, oiam finalist konpem berjaya. haha. bunkface? overexcited kot.. hehe

Lidya said...

buat pertama kali nyer kita terpaksa bermadu maduan yer..

aweera jugak telah berjaya membuat mata ku berkedip2 dgn laju.. (cuba bygkan..comel!)

tp senior selalu nyer akan menang yer..so jgn perasan!so aweera adalah milikku!~

akiss said...

chait. nk cuba berebut aweera ku. huhh.

tp siyes la, die, CANTIK btul! mata cokelat. hahaha. sib baik bdak2 lg. heheh.

alaa.. skali skala senior kena mengalah taw. nagahahahah

- - vanilla ice - - said...

hohoh...tomok menang ler...aweere nor bad..heehe..nk ikot g sane la sis.. :)

akiss said...

huhu. itulah. xpe la. xmenang pon xpa sbb oiam terbaik. heheheh.

itula. lenkali kena ikot taw

busyuksayang said...

akiss akisss...kenapa bkn paul moss??? :P

akiss said...

paul moss? kenot kenot.
die milik syafinaz. hahahaha

Cik Remyza said...

huuhuuu...!!!

peminat aweera yer...!!
mai tgk .. my blog ada gambaq aweera naaa