Sunday, May 3, 2009

Kakitangan Wayang - X -Men Origins.

sepatutnya nk buat siket review psl filem ni blik smlm, nmpknye tak jd sbb insiden semalam lg hebat dr filem. hehehe.

ok. short review.

masa mula2 cerita ni, mmg agak bosan, dan xberapa nak paham. yala, semua berlaku tiba2..tiba2 jd askar, tiba2 ayah mati, bukan ayah kau la..apa la. mmg pening mula2. lg2 kalo siapa yg xpernah tgk x-men sebelum ni.



ok. ini feveret aku! macyoh sungguh bila die dtg menyerang pakai kayu tu kan?


bila dh 1/2 jam, baru nampak jln cerita sebenar.

dan, korg akan nampak kisah cinta menyayat hati antara logan dan kayla silverfox (santek pempuan ni kan). gila sedey doh. hampir menangis.

dan dlm cerita kali ini juga korg akan dapat taw serba sedikit ttg asal-usul mutan2 ni, mcm mana stryker mengumpul koleksi2 mutan di pulau batu tiga shah alam, pulau tiga batu? hahaha. ape2 ja lah.

err..victor itu mengerikan dan, kemunculan Will.I.Am, agak kelakar la. muka siyes pon aku boleh gelak tgk.



agent zero, jahat gila babi. sanggup ko tembak nenek tua yg baik2 buat sarapan utk logan? bod btul. seb baik kau kachak mr.daniel henney. (mamat yg berlakon dlm My Lovely Sam Soon!! arrhhh. ptt cam kenal semalam!)

ok.kesimpulannya, cite ni best, byk aksi lasak yg rare. seperti membelah peluru. hehe. ok, itu je. ai bagi 3.5 je.

* TAK TAHAN TGK TRAILERS TRANSFOMERS : REVENGE OF THE FALLEN DIMAINKAN DLM WYG SEBELUM MOVIE START!

2 comments:

Apes said...

3.5 je.sah tak berapa tendang(kick) ah tu.haha.beli cd je la :D

akiss said...

hehehhe. donlod la lg cantek gamba.

yela. tgu yg 5 star mcm tenpomers kan. haha