Saturday, June 6, 2009

Kakak Yvonne, Drumstick dan Gaduh Bantal.

Yvonne Martel, kakak angkat jauh adikku, Cupi, so, bila dah kawan ngan adik ku, otomatik la jd 'kakak' aku. hehe. yg menetap di Phoenix, Arizona. mereka berkenalan di mespes dan sama2 LP (Linkin Park) huuuuuuuge fan!

akak Yvonne ni sgt sweet dan comel , berketurunan omputeh campor Vietnam.


umm. bukan apa, since die dh kawen, die jarang bermespes. nk komen2 die mespes pon dah xde, mungkin die bz ngan stadi die dan famili die.

ok sbnrnya dan berlagak bagi pihak adik aku. haha. kakak Yvonne ni sgt baik hati telah memberi sebatang drumstik Rob Bordon yg die dpt masa konsert LP kt sana. see?? betapa baiknya kakak ni!

abg Rob LP punya drumstik.


kool doh masa abg posmen dtg bg parcel dari arizona, kewwll kewlll.

so. tadi aku tanya adikku, apa cita akak Yvonne? ada emel ko ape2? die jwp :

"ada..selalu pukol2 aku dengan bantal!!"

"waddehel"

rupa2nya. btul la, kakak sorg ni hanya sempat ber 'Pillow Fight' di fesbuk. xde berbalas komen macam dulu.

zaman fesbuk se'hot' zaman mespes kan?

ok bai. nk smbg tido.

4 comments:

Atiqah Rahman Wyllie said...

Oh tidak. Sila jangan rampas Zoey Deschanel daripada saya.

akiss said...

oh no. haha. sharing is loving. bole? haha

apes said...

eleh.drumstick tu rob da wat korek idong blh la *jeles*

zoey so gorgoes dow.aku terpikat mase tgk yes man.gusti lengan dgn aku kalo ko nk die.haha

akiss said...

kah kah kah. mana taw btul weh? hahahaha.

ya ya ya, sgt gojes. comel nk mampuih. meh arr lawan! hahah