Monday, June 1, 2009

Pepatung Pu-uh, Po-oh?

percutian 2 hari di shah alam. huuwww. aku kmas siket2 bilik. ntah mak aku ni mcm menang loteri(biadap punya anak!) plak die soping perabot. dan yg tragis lemari dia, die sumbat masuk bilik aku. hahaha. tu yg kena edit feng-shui dan, edit segala khazanah baju sejak di bangku sekolah, dan surat2 cinta zmn sekolah!

dan, inilah penemuan ajaib. hadiah hari jadi yg ke-20 dari Redzuan Hamzah a.k.a Wan Tze.

ingat lagi cmne peristiwa beday aku dulu. die dtg umah sewa aku depan poly. kendian, die suh turun. bayangkan umah aku tingkat 4, turun guna tangga taw! pastu, turun2.. die wish epy beday!!! masa tu Rabia pon ada. huhu. lepas mereka menyanyikan lagu beday, dorg bagi aku SEIKAT PISANG dan puting utk baby, dan satu buku MARI MEWARNA. deym. dorg ni dh kenapa!!??? so, lepas tu, aku naik lah memanjat tangga sampai tingkat4.

penat lelah mendaki tangga blom abis, Wan kol balik. suruh turun. aku rasa macam nak bagi 'tamparan berkembar' je bdak ni. huhh! akhirnya, die bagi lah anak patung Pooh ni sebagai adiah beday. (siti nurhaliza sebut PO-OH, PU-UH? hahaha). dlu aku mmg gila mengumpul barang2 pooh ni taw. haha.

so, takot berabuk dan kotor, aku pon bawak die g bersiram.



adiiiikk! masa untuk mandiiii! guna jari pomboleyyyyy!



adik sdg menyelam sambil minom madu.



adik sdg main panas, duduk diam2 situ taw.

huhu. ini lah xtvt ujung mgu ku. minggu depan nk kemas 'kotak-kotak ajaib' plak. penuh dgn surat cinta dan gamba2 tertentu. hahaha.

huhh. rindu la kat kaw ni Wan!

ok bai.

ps : BULAN 6, MASA UTK TENPOMERS 2!!! WAAAHHH, X SABARNYEAAAAA!!!! KHHGHGHKKK KGHHHH LUKKGGHHHH KGHHHHH KHHHHH KKK BZZTTTT KKHH KZZZZZHHH KHHHH

7 comments:

cakina said...

yayyy! tak sabar gakkk nk tgk bumblebeeee :)

akiss said...

hi cakina (comel je nama). minat bumble bee eh. hihii

rimahmzh said...

apa?
akiss nk belanja tgk trenfomer?
:P

akiss said...

pa diaa? tak dgr... heloo heloo, tak dgr. tutttt tuuuuut. hahahah

riqzmie said...

hi,can we exchange our banner,if u dont have banner i still can post your link,please let me know after it done..

please come n view around my site and u will find the wonderful jewelry i made my self,place your order if u like it..thank

http://www.riqzmiecreation.com/

j0jet said...

aku yg lemas mcm pooh tuh skarang..

akiss said...

hahaha. jgn lupa minom madu sekali. hahaha.