Thursday, July 23, 2009

bodd.

eee. balqis, balqis. kenapa la bodo sgt. dah berbulan, masih macam ni. masih xbuleh lupa pacik sorang tu. masih terganggu dgn kehadiran dia kan? masih xboleh bercakap eye-to-eye dgn dia kan? mmg bodoh.

konon, nasihat orang, "ko kena kuat Ket, tgk macam aku, boleh je, even dia depan mata". tp...tak sampai 2 minggu masuk opis, 'sakit jiwa' kau tu dah dtg balik. pelis la balqis. apa yg yg spesel sgt psl dia tu. sng je jawapan aku, "sebab, aku tak dapat dia..., sbb rasa pempuan tu, x sekuat rasa aku pada dia". itu aku pasti sgt. aku sakit hati. hari demi hari, da mcm virus...sedikit demi sedikit sakitkan hati aku ni.

malam semalam, sblm tido.

"farrah, tlg la, aku rasa aku kena kawen cepat. aku sakit jiwa la, aku dah xboleh duduk kt opis tu! aku sakit hati! aku tak boleh nk hadapi bila satu hari nnti dia nk bertunang, nak kawen, kalo die cuti kawen 1minggu, aku nk cuti rehat 2minggu...habis la aku nnti, konfem aku demam, muntah2...aku tak boleh bayangkan!"

"ish ko ni, ape lg? mslh yg same kan? btul kis, kawen la dgn ***, aku xpenah jumpa lelaki baik, penyabar mcm dia, ko tunggu ape lg?"

(jawap dlm hati, takot kena penampar dr farrah)

'ye, boleh. tp...mcmmana kalo da kawen aku masih 'di sini'? same place, same feel, same man.'

mmg bodoh.

6 comments:

Heidi Shafiq said...

kawen ngn aku je senang cter..
kahkahkah..
:P

akiss said...

hah hah hahaha. boleh2 . sila2.

busyuksayang said...

itu bukan bodoh namanya dear..soal hati & perasaan nie mmg sukar utk dimengertikan :)

akiss said...

hmm. ntah la kak. sy sndiri pn xphm sy ni knp.

Al-Kaput said...

aku pun boleh..
jdi tok kadi..

akiss said...

hahaha. pndinyeeeeee