Friday, July 24, 2009

membebel buta.

arkkkk. tensi tensi. akhirnya aku buat keputusan CHA-ALIP-BOT dari opis. kul 4.15 mak aku da amek, kidnap balik sahalam. kihkihkihkihkih. gelak jahat.

sedikit jakun. agak terkejut beroks bila duit yg kuar atm tu mcm sampul hari raya. ingat kan dh kena 'wakenabeb', rupa2nya rm50 baru. batak. hahaha. eh xjugak taw, masa nk bayar kt kfc td, ade kakak kt blkg tanya aku, 'eh diiik..duit apa tuuu?' aku jawap.. "inilah rm50 hok baru kaaaak" dengan bangga. konon. hahaha.

so sblm smpi umah, kami g giant putraheight. biasala mak aku tu, soping. aku pon, tumpang sekaki dua tiga empat. hehe. ko saba je la ye Cupi. punya la 'senang hati', masa dlm giant, dorg pasang lagu i will survive, siap kami berjoget part rancak. hahaha. berbaju kurung, so un-senonoh.


chop chop chop. NOT FOR SALE. aku bukan nak juai selendang. hahaha. saje nk cite. yg aku label no.1 tu, aku pnh jumpe kat cineplex itu hari, rm25. tp tadi rm9 jak. kool. yg no.2 tu rm13. no shipping fee. ntah apa aku merepek dah ni.

ok. so pelajaran kita hari ni.

1. rm50 baru, sudah ada.
2. kalo makan cheesy wedges, boleh mintak extra cheese, dgn RM1.00
3. dan...err..tadi timbang berat badan guna syiling 20 posen. masih 55.4kg.

kah kah kah.

besok kt opis, lengang. most of us out station. to the kuantanians, pegi la Hari Pengguna Malaysia di padang MPK, 24-27hb. kalo nak jumpa farrah housemate aku pon ada (mcm la artis). patutnya aku yg kena pegi. haha. knp Kis x g? ..... malas. lgpun ada kursus, ke P.D aku ahad ni.

ok bai.

*yahoo7 kool lah!

5 comments:

Heidi Shafiq said...

kejam tayang duit..
dah la ptptn aku x masuk lg..
kiss, lunch arini ko blanje aku ye..
aku nak cheesy wedges kentang lebih n cheese pun lebih..

busyuksayang said...

tak de lagi note RM50 baru...nak satu bleh??? :P

akiss said...

hahaa. mai la cni, aku banje cheese di eje. hehehe. xde la..main2k je.

hehehe. xde lg, nnti sy fotostat kan. kikikik

apes said...

situasi kau sama seperti yg aku tgk smlm.org kat kedai t'pinga2 igt duit tipu.budak yg bg duit pun cuak gak.haha.klaka2

act aku pernah dpt duit 50 baru.cuma dulu tak rajin b'blog2 ni.hehe

akiss said...

hehehe. tu la, mmg blur jap kakak itu. haha. dh la mcm sampul duit raya. hahaha.

ooo.. kira dh lame la duit ni eh. hehe