Sunday, July 19, 2009

Kisah Teladan M.U, Planetarium dan Si Nyamuk.

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Sari berita penting.

Tanggechi pakai sari juga.

Pukol lima (5) pagi. Beribu-ribu nyamuk telah menyerang Cik Akiss sehingga kaki betis peha muka dahi tangan jari semua bintat-bintat. Perang nyamuk makin hangat apabila bunyi nyamuk yg nyaring gila babi annoying bermain2 di telinga sampai kan Cik Akiss menampar muka dan dahi sendiri.

bodo merepek. hihiihi.

hari ini ada kejadian bodo. (bodo lg disebut, x elok sungguh). aku dan aket bersungguh2 pergi ke klcc, konon nak g tgk PAMERAN ASTROFOTOGRAFI PERINGKAT KEBANGSAAN di Planetarium Negara (sila kelik), sounds kool buken? ASTROFOTOGRAFI!

ya, kami klcc dengan selamba bodoh (bodoh, again) naik tingkat sekali. ya, of kos, yg kt atas sekali tu, Petrosains, bukan Planetarium Negara.

mmg bodoh. (again) wat kind of rakyat malaysia la kami ni???

tp lg teruk budak-budak fan m.u ni (adikku n the geng), buken nak sapot team mesia, m.u jugak kn. hahahaha. (sebenarnya jeles xpat jumpa Owen). sorylah letak gmba ni, memandangkan korang pinjam ahmad nikon aku kan. hihi. agak2nya kalo yg beriban2 fan m.u tu tukar sapot team mesia, msti mesia mng kan? 3-2, kira orait la kan? gila bes la Amri YeahYeah!!! biasala...player selangor kan? hahaha



so, pas keciwa xpat g planetarium, lepak ngan Kwan kt loyat. bukan la lepak ekceli, tlg mamat ni usha kamera baru. dan, lepak2 ternampak kamal lambada, aceh dan z. gila kurus kau skg kamal! huhh. so, skg ahmad nikon dh ada awek, aku bg nama Siti Nikon, eerrrrrr. ish, xnak la. sbb gedik je datok siti tu, tudung terbang dah. kah kah kah. ok la, tukar, Nur Nikonina. haha.

ok bai.

*masih menggaru-garu bintat satu badan.

6 comments:

Al-Kaput said...

Selangor A..

Heidi Shafiq said...

kualiti pemain kite dh meningkat..
pe kate pasni ko jd cheerleader tu team mesia..

akiss said...

selangor terbaik. hahha.

waaah , kalo aku jd pom2 girl, mmg pemain pon xleh konsentret la kan. hahahha

Heidi Shafiq said...

adoii.. geli aku dgr...

enol~ said...

weih nak gambo2 tuh .. sumer. :) ..

akiss said...

add ym aku

aqiess_lp@yahoo.com