Thursday, July 30, 2009

lawak antarabangsa pondans.

tadi kuar ngan Mak aku, dan adikku Cupi. masa nk g parking, kami turun lif. Tekan B2, tp masa kat B1, ada 3 PONDAN hot. body nak mantop je. hehe. so, dorg dok blkg kami.

tiba-tiba aku terdengar slh sorg nyanyi, "Boleh la Boleh..!" alaaa..mcm lagu mas idayu tuuuu..taw kan? so aku pon wat dek je. td masa balik. dlm kete adik aku citer, masa dlm lif, 3 Pondan itu mengusha die, salah sorg cakap...

"Boleh laa..."

kah kah kah kah. terus aku tergelak, "So tadi dorang nak tadi nyanyi utk kau la? kah kah kah..mesti nk cover balik kan?? mesti dorang usha kaw dan berkata "check out this guy...uuu...THAT's HOTT!" ala-ala Paris Hilton punya gaya.

kah kah. xbleh blah aku gelak dlm kete. adik aku ada fan pondans. huahuahuahuahua. cupiiii, cupii...

nah aku hidangkan kau lagu ni. enjoiiiiii.


hehe. ok bai.

6 comments:

mrozaidi said...

haha... boleh la boleh

akiss said...

huhuh hehehhe. gelak smpi lengoh gigi

busyuksayang said...

hahaha!!! tak psl2 kena usha dgn pons...ishhh jauhkanlah...hahaha!!!!

akiss said...

ka kha. tu la psl kak. tp mmg klaka taw. so skg ayat boleh la selalu sy sebut

Al-Kaput said...

aduh! lagu........

akiss said...

hahahahah. gelek jgn tak gelek. haha