Thursday, July 16, 2009

Obsessed!

akhirnya dpt gak tgk filem ni, sejak tgk trailer die masa 1st time tgk tenpomers. agak menarik la kan, nak tgk pmpuan gado tarik2 rambot, nak tgk mcm mana pempuan boleh suka kat laki org kan? tapi bukan aku ok? kah kah kah. mcm sensitip je isu ni.



ok. ummm. citer nye aku rasa ok ok je, simple dan senang paham, dan xde lah misteri2 apa ke semua. pelakon pon xramai. adalah 10 watak kot?

lakonan Beyonce (Sharon) pun kira ok ok je. xde lah meletop sgt nyah. cuma kan, dorang bedua tu Idris Elba, laaa...Pak Deris? hahah (Derek) dengan beyonce macam x berapa nak ada kemistri la. lagi2 masa dorang gaduh kat umah tu, macam tak cukop je skrip masa tu.


ini si miang saiko.

dan, kalo boleh kasi la hero hensem lebih siket, hiihihi. kalo aku, nigga yg kacak aku nak macam T-Pain atau Mekhi Phifer, ala yg belakon dgn Jessica Alba dlm Honey tu. hihi.

atau mungkin pengarah saja nak tonjolkan watak Ali Later (Lisa) yang saiko gila bodoh laki x ensem huduh pon die belasah? hahahaha.



"You think you're crazy? I'll show you crazy. Just try me, bitch!!!"

umm. scene yg nak tergelak, atau mmg aku sudah pon tergelak besar masa Sharon hentak kepala (dahi) ke kepala (dahi) Lisa. dah macam WWE weh dorang gadoh. kah kah kah. dan masa Sharon tarik kaki Lisa, "I'll wipe the floor with your skinny ass!!" gila gelak besar aku. kah kah kah.

dan spt biasa, filem ini menunjukkan kebodohan polis. Lembap. dan hero nya adalah si isteri, Sharon. hahahaha.


inilah adegan yg kita mahu lihat. kah kah

ok, moral of the story, tiada rahsia antara suami istri, dan jaga somi baik2, zaman skg ni banyak pompuan jahat di luar sana, dan mulot seorang p.a lelaki pon macam joyah xleh simpan rahsia!. hihi.

dan, isteri-isteri kena belajar seni mempertahankan diri, mana la taw kan? apa2 jadi somi takda, at least belajar tgk WWE pon ok gak. haha.

ok bai.

thanks to www.imdb.com

4 comments:

ainee si ketua pari2 said...

babe!!BESHH LARR!!i kasi 5bintang..
u gelak??i dah gabra giler dah waktu scene gado tu macam i dalam citer tu plaks..

tu r hero tu tak hensem kan tapi perempuan saiko tu mmg seksi terliur i..ahahhah!!

tu r polis lembap nak mampos..orang da mati baru datang..ngok!

tapi i ske gaks..sangat suka

akiss said...

gelak gak, sbb mcm wwe, ihii. ya, sy nak bg 4 btg, nk bg 5 kalo hero ensem. hahahahahha.

mmg, kesian polis, semua citer jd lembap. hahahaha.

ya, sy pon suka yu! hehehe

Heidi Shafiq said...

-cat fight-

akiss said...

ngeeee