Wednesday, July 15, 2009

Program Pemutihan.

disebabkan budak2 umah aku dah panggil aku budak asli rambot dye, MUKA HITAM, dan sampai buat-buat tak kenal masa jumpa kat Alamanda!!! aku pon dgn rajinnye konon sevey produk memutihkan kulit.

"eleh ko akiss, kalo x ke Terkam pon ko bukan putih pon kan kan kan kan?" (kata sok sek sok sek dr belakang.)

so aku sevey2 la siket, dan google la produk2 whitening2. eleh, konon, safi balqis pon ada. hahahah.


huhh. im soriiiiiiii. tak satu pon produk di atas aku berkenan atau aku rasa sesuai even mahal beratus2. nak taw apa produk yg aku percaya sejak aku sekolah tingkatan 2?

ya.

KRIM TEMULAWAK DALAM BEKAS HIJAU.

sekian, terima kasih.

ok bai.

*ps. ada sorang budak umah aku sibok tibai orang punya serbuk susu utk ditempekkan di muka utk kelihatan putih. hahahahha

9 comments:

RUFFeza said...

aku pon pakai temulawak gak dr skolah lg!!!!! bangga jumpe geng! kc le sk2 ke sk3 ke temulawak gak yg bes!

akiss said...

kiah kiah kiah. sk18 ke kan? hahaha, ok sep sep tangan. dh jumpa geng

~AwanDanya~ said...

Kiss..
akak rase, Safi Balqis adalah pilihan terbaik...akak gune Safi Balqis jer..see..gebu n cerah berseri je muke akak..hehehe(akak pasan je lebey)..

Belilah Barangan Buatan Malaysia..

**Safi Balqis owez di hatiku....

akiss said...

WAAAH. yeke? sy mmg penah pakai kejap, mmg elok, kulit gebu, tp xleh pakai lama2, nnti jerawat, kena pakai siket. akak pakai yg krim warne puteh tu eh?

ya, percayalah produk saya ya!

Heidi Shafiq said...

aku pkai kapur kasut je..
betul mmg berkesan..
try la..








aku tipu!

akiss said...

chait. itu dah jadi raja kapur. hahahhaa

BabyChomei said...

pki aa dermalogica..sgt ok..

Hannani Kamal said...

eh seyes, member aku pakai temulawak jugak. mmg putih la. tapi en aku tgk putih dia mcm ermm aaa, putih cmne ha nk cakap. kire putih tak asli laaa gitewwww. ko try la ponds. aku pakai tu oke je. aku skarang sedang cuba garnier. pasal time orientasi kene berjemur tepi pantai, hambik aku dah jadi dayang bersenandung.

akiss said...

hahhahaha. mcm x ori la putih die? ponds yg mana 1? nnti aku try sevey.

tp mmg susah nk cerah kan balik kulit yg xbrape cerah ni. hihihi

best nya lautttttt