Sunday, August 16, 2009

ekzos-ted, fakyu wah$$d@!

ekzos-ted.

ngee. penat gilerk. padan muka sapa suh tido jam 5 pagi semalam? haha.

ok, ekceli dah lama Jabbe (dulu kami satu poly, kelas sebelah2) ajak aku tolong atau join dia punya team ni, tp..aku ni biasalah, aku ni....pemalas nak belajar..pemalas nk kuar..pemalas nk carik duit lebih kan?? hehhe.

so ari ni, jodoh dh smpi. ikut la mereka g buat wedding, bukan apa..takat bertunang tu adalah penah buat beberapa kali, tp tang kawen ni, nk buat sorang2..letih maakkkkkk! hahaha.

ok, venue nya, teluk panglima garang (garang kerrrr) , klang. tp sempoi la kau ni Amar dan Jabbe, skali dtg terus smpi umah aku tnpa bantuan gps! haha.



menuju puncak!



hai adik maniiiiiiiiis. eh silap.


kesian jurufoto, terpaksa syok sendiri amek gamba sendiri kan? kenalkan...

kiri is Jabbe, muka kami sama kan? tp dia nmpk tua lagi.

kanan is Amar, dah bertunang, nak kawen ujung tahun ni, kau la paling tua! hahahah



mamarazzi di paparazzi



paparazzi di paparazzi.



meragut sanubari, menyentap jiwa, melemahkan fikiran,
menghairahkan perasaan, menusuk jiwa kalbu.

oh udang!



akiss : yess! ada jugak gamba aku akhirnya!



dabel ciskek teruja!!



stole-bone. i laik dis pixi bikos i look kecik. ya, dan syok sendiri.

dan terus buat profile pic for FB, sbb xnmpk muka. hua hua hua.

bila sampai umah cek berat, 53.5. dah lama idamkan kilogram ini!

(gila panjang caption, nmpk sgt sok sindiri)

cis, ada ke patut byk muka aku. haha. ala, nnti aku kasik tgk hasil air tgn akiss ferrero. hmm.. lagi satu, ini belog jabbe, sape2 nk order bolehlah kelik...http://jabbephotography.blogspot.com/.

ok bai. penat nya esok nk kije!!!

ps = sumpah dh x minat Ustaz Akil, dulu aku gila hardcore fan, dulu lah...dulu....

2 comments:

JaBBe (0122795702) said...

owh adek manis ya..
siut ko..
ti aku upload muka ko lak ahhaha

akiss said...

kah kah kah kah. adik maniiiiiissss. hahaha. wekk