Sunday, August 2, 2009

Akiss's Next Top Stalker!


(kelik jika mahu berkenalan ASL PLS.)

wah, bagusnya fesbuk dah boleh checkidawt 'Who's Viewed Me' macam dalam frenster! Mmg la excited bila bkak fs aku kan, tiba2 ada orang kita 'crush' tu kan, view profile kite. kah kah kah. balqis perasan.

hummm. tp fesbuk ni, they are not my stalkers la, stended ar beb, kawan2 misti la nak view page kawan kan? yu view ai, ai view yu la! huhuhu..lgpon aku bukan artis , atau 'jelita' sgt sampai ada orang nak stalk-stalk. hehehe. tp bak kata Ema Hashim, "paparazzi", seswai ngan profile pic aku... hehehe..

xcaya, tgk yang no. 1 tu, MY ROOMATE (rakan sebilik tu!), Catherine Skyline a.k.a Aket. hahaha. obviously she's notttttt. haha. dan adik aku Cupi jatoh no.9, huhh, xsapot kakak langsung! huwww.

ok bai.

*aku nk tag mereka kt fesbuk, jaga-jaga cik salmah! huhihuhi

5 comments:

SUXX said...

ah aku tak reti benda alah ni.haha

akiss said...

eehhh. sarolllll.

g fesbuk, bkak link ni...

http://apps.facebook.com/stalkercheck/

apes said...

aku pun ada.tidak ku sangka.haha

busyuksayang said...

no. 8 x yah kenal la...hehehe!!!

akiss said...

ahahah.. tahniah anda terpilih. ehehe.

ooo...nak kenal boleyyy? hahah