Saturday, August 15, 2009

kisah sabtuday hihihi.

hari ni aku telah buat keputusan, ekceli smlm dh buat pon, aku memilih utk ke kenduri arwah nenek aku, so aku tak ke sukan opis aku, atau g konsert bf aku di pyramid. hehe. so, kire ok la, dh lama xjumpa sedares kan. hehehe.

tp, yg x best adalah jalan jem. huhh..boring...even aku bukan driver, aku tetap jadi mama bosan kt blkg. hehehe. ini lah hasilnya ...



menjengkelkan.



anak kasen ku, Aisy. mmg sah keturunan kami, sbb tgn xlepas dari 'peace yaw!'



ini namanya mini futsal. tp goalkeeper (aku la kan?)dok blkg tiang gol.



inilah satu2nya pemain, Haziq, dah ompek tahun pon, masih isap puting, isap botol. hehhehehe. mmg keturunan aku, sbb aku dulu berenti isap botol darjaaaaaah..errr... lupakan bab itu!

ok, xbyk pic pon, sbb lmbt kuarkan kamera. lgpon ujan. hmmm. malam sabtu x kemana. boring gak, tp xpe, dh donlod hannah montana the movie, jap g siap. hahaha. gile kanak2 punya felem!

ok bai!

8 comments:

Heidi Shafiq said...

mcm syiot je muke ko..
hahaha..

akiss said...

syiot tu yg muke mcm aku la! hahahaha

Sharifah Zahira Syed Iedin said...

gile bibir senget. bakat!

lidya said...

astaghfirullah.. cute miut nye anak kezen ko si Aisy.. sapa la mak dia..

akiss said...

ini kelebihan tersendiri taw kak pah. hehehe.

akiss said...

hahahahaha.. meme la kiut. tgk la sape kasen die, cik akiiiiisss jugak. hehhehehe

Hannani Kamal said...

akisssss akisss
nau ai wantu tel yu a story
disebabkan dah lihat wajau kau di post iniii

aku sedang makan waffle di cafe
lalu aku terpandang wajah kau di cafe
lalu aku sudah mendial nombor engkau
lantas aku terfikir
"wadehel is akiss doing here walhal akiss is working at putrajaya"

sebijik siotttt muke kau..pakai spec! pakai tudung kedepan! cuma takde tahi lalat mahal tu je laa

kah kah

ok bye

akiss said...

hahahahhaa. knp x amek gamba dia hanahhhni!!

tu la, my mole is very the rare ok! hahahhahaha

ok bai.