Saturday, August 8, 2009

sakit perot mak oiiii berbunge-bunge!!

adeh. (abaikan tajuk enteri. haha) ari sabtu sudah. adehla...terok btul piyet aku bulan ni. mcm nak buang je kaki ni, sengal kelenguhan! jawapnya, operasi tido besar2an la di umah. makan-tdo-makan-tido. nyaman.

nk kuar soping ke jalan2 ke mmg x larat. lagipon, takut la h1n1 tu. cuma smlm lepas waktu opis aku ngan dak umah ada g floria.

itupun sbb Azhar (tunang si nana) ada show, tarian tradisional di situ. so kami sebagai peminat, dtg utk menyapot beliau.peminat kerrrrr?? haha..

ok. banyak juga booth2 yg best. antaranya yg ajar buat bunga hantaran, lakar batik, dan paling best of kos GERAI MAKAN. ok layan gamba.




ok nak balik, salam dulu.

ok bai.

*PAPADOM?? xpnah dgr pon cita tu. bek talentime. huhhh.

7 comments:

Heidi Shafiq said...

apsal ko x ajak aku g tgk bunge..
jeles sial aku tgk..

akiss said...

kitorg g pas kije, itupun xlama.. takot h1ni...heheh

busyuksayang said...

x sempat nak gi :(

akiss said...

tu la. cian akak stuck dlm wad ={

j0jet said...

cantik seh si bunga kiss!

akiss said...

yaa...di sini ramai bunga yg santek2,,,hehe

BabyChomei said...

haa..citer papadom tu da kuar ke lom??tak penah dengor pon..dan2 menang ffm...talentime besttttttttttt!!