Saturday, September 19, 2009

deko bersama akiss.

mengecat grill lepas berbuke, waktu malam & HUJAN. haha. xde la deco sgt. kah kah.

konpiden, arrhh.. orang semua dah balik kg, selamber pakai short dan tshirt saje, panjat atas kerusi (akiss pendek). tibe2 tgh kusyuk menyapu cat, abang sebelah rumah balik kije. ok.

buat senyum kerang. eheeh.

terus buat kije, mak aku jd supervisor nya, apak jd boss besar, adik tolong juge. siyes, aku suka kije lelaki mcm ni dari di suruh buat kuih raya. "biar la.. janji laki aku suka" hahaha.



ok. tepukan utk diri sendiri. clap clap clap! oh ya, ada siket tips. satu je kot nak bagi, err..

pastikan anda sapu cat, setelkan bahagian atas (tinggi) baru cat yg bawah. dari atas ke bawah, bukan bawah ke atas. ok? atas....ke bawah...atas..ke bawah.

ok last, aku cuci tangan yg penuh cat dgn minyak masak mak aku. berkesan, siyes.

ok bai.

3 comments:

Kap said...

kau duduk seksyen berapa?

akiss said...

rahsia! hahaha

Kap said...

cit ;)
anyway, selamat beraya Syawal ek..

*peace*