Saturday, September 19, 2009

janji laki aku suke!

baru balik dari mekdi taipan. taipan, bukan taiping. tadi masa tgh nak rilek2 mengecat umah, bukan umah, grill pintu depan umah ekceli, dpt kol dr dzul, ajak lepak. mimie buat soklan baik punya.

"malam-malam hujan-hujan mengecat umah??!!"

ok dipendekkan cite, masa form 5 dulu kitorang ada main game kawen-kawen, yakni : Aishah & Daus, Mimie & Dzul, dan Balqis dan Iqbal. see? mmg mental kanak-kanak. orang len sibuk kapel2, kitorang main kawen2, siap guna bahasa Suami Isteri lagi.

so dipendekkan cite, kami berjumpa tadi. mmg xplan pon, tiba2 je. ok, kenalkan, ni lah 'suami' aku masa form 5.



ini Iqbal & Balqis. masa sekolah budak ni pandai matematik dowh, add math dpt A2 dowh.



bagus dzul, shot yg terbaik, sgt menunjukkan aku suka gelak.



ini pasangan "takpela, janji laki aku suka". haha. Dzul & Mimie.



edisi lebih sopan.



siyes, makan banyak, cakap banyak, ngumpat siket2, gile gelak sampai kaki naik atas sofa. patutla sofa mekdi ni dah koyak-koyak..

"xpelaaa..janji laki aku suka" hahaha. shhhhh. rahsia. dah lama x bergosip dengan dorang ni. byk la cerita yg best, x best, yg memalukan pon ada. siyes malu kalo ingat satu peristiwa ni...errr...ingat x kak pah? hahaha. alaa...videoklip niii...



hahaha. xleh nak ingat. hahaha. x abis gelak lg kalo ingat. seb baik masa tu zaman xsecanggih skg kan? kalo x, video kite lg laaku dari video 3gp! haha.

ok bai.

*balik umah tadi rasa mcm rumah baru sbb bau cat.

8 comments:

aKu NaKaL said...

sudah ada laki? wahhaha.. amek kad raya dkt page aku yea x)~

akiss said...

suami main2 akk masa sekolah. haha. ok thanks. nnti amek.

Sharifah Zahira Syed Iedin said...

ehemm.. 'nsync tu lebih tepatnya ialah kesukaan KAK PAH ye, hahahaha.

aih, apa jumpa2 kebetulan pulak ni.. ye ke.. :P

Akiss, aku bg tau ko satu luahan rasa. Dlm kroni kita, aku hanya ingin jumpa ko, iqbal, dzul, aishah, kecik, selain li ken & kala.

yang lain tu.. takpelah, lain kali. tak jumpa pun xpe.

akiss said...

mostly JT. haha.

yes yess, kis pon sama, xnk jumpa yg lain2, sbb buat pening pala ja. ntah bile dpt jumpe kak pah.
hehe.

Sharifah Zahira Syed Iedin said...

masa kawen aku.

da siap da guestlist. dak alam megah hanyala kroni yg aku sebut itu..

nt later aku mintak alamat :D

akiss said...

next year kan? thanks kak pah =). x sabar taw!

Sharifah Zahira Syed Iedin said...

yg kawen2 ni aku je yg xmasuk.

bila kechik claimed laki dia dzul, aku terkedu jap, haha!

akiss said...

haaaaaaaahahhaa. dh sudah. berabut laki plak. keciiikkk kecik...